Informatie

Vervelende activiteiten voor de gemeenschap veroorzaakt door een huurder

Vervelende activiteiten voor de gemeenschap veroorzaakt door een huurder

ANTWOORD. Geconfronteerd met de geluiden die afkomstig zijn van een gehuurde woning, zal het nodig zijn om te controleren of ze in strijd zijn met de regels voor vervelende activiteiten, in dit geval door middel van een decibelmeting; Als ze zich voordoen, moet de president van de Gemeenschap rechtstreeks verzoeken om de schorsing van de bewoners van het appartement, onder de waarschuwing dat er juridische stappen moeten worden ondernomen.

Huurders hebben volgens de Spaanse wetgeving volledige passieve legitimiteit in het proces, dat wil zeggen dat ze door de Gemeenschap kunnen worden gedagvaard. En zonder dat in ieder geval een voorafgaande klacht bij de politie nodig is; het gaat erom dat geluiden in strijd zijn met de Algemene Bepalingen over overlast.

F. Brotons Baldó. Boerderijbeheerder

Onderwerpen: Lawaai van huurders in de Burengemeenschap, Vervelende activiteiten in wijken veroorzaakt door huurders, Huurwoningen en vervelende activiteiten; Geluiden en andere vervelende activiteiten in gemeenschappen. Problemen met huurders of huurders.

Verwante onderwerpen Huisvesting - Gemeenschappen:

  • Lacasa en de geluiden
  • Spanje: het land van lawaai
  • Huurder
  • Verhuurder
  • Uitzetting
  • Zijn eigenaren van onroerend goed verantwoordelijk voor hun huurders?

Video: 9 Activiteiten met je vriendin.. Die je aantrekkelijker maken! (Oktober 2020).