Persoonlijke ontwikkeling

Methode om kritiek te accepteren in 4 stappen

Methode om kritiek te accepteren in 4 stappen

Het maakt niet uit of je dingen goed of fout doet, er zal altijd wel iemand zijn die je bekritiseert. Je collega's, je vrienden, je eigen familie ...

Het is onmogelijk om iedereen te plezieren. Het is er het beste uit halen om iets destructiefs, iets constructiefs te maken.

U beslist hoe u kritiek opneemt. U beslist of u erdoor beïnvloed wordt, onverschillig blijft, of een aanval een betere verdediging maakt.
Hier zal ik je een methode laten zien waardoor je kritiek als een echt geschenk gaat zien. Let op en let op:

Hoe is uw manier van kritiek ontvangen veranderd? Wat vind je van deze 4 stappen? Stel al uw vragen en deel uw verhaal over de kritiek.

Het is een genoegen dat u uw graan bijdraagt ​​aan Sentir Bien, u weet dat ik hier de filosofie volg: samen doen we meer en beter. Aarzel dus niet en laat een reactie achter! Een enorme groet en tot de volgende keer, Andrea.

BELANGRIJK: Als u denkt een probleem te hebben dat u niet zelf kunt oplossen, schroom dan niet om naar een psycholoog of specialist te gaan. U kunt er toegang toe krijgen via de huisarts van de sociale zekerheid, die u doorverwijst naar de specialist en u gratis bijstaat.

Blijf lezen:

  • Stop met bekritiseren
  • 5 goede technieken om woede te beheersen
  • Als ik nee zeg, voel ik me schuldig

Video: Omgaan met kritiek (Oktober 2020).