Tips

Hoe u de perfecte huwelijksreis plant

Hoe u de perfecte huwelijksreis plant

Ideeën en suggesties om de huwelijksreis te plannen en uw huwelijksreis perfect te maken.

1. Gebruik een reisbureau.

Bureaus brengen zelden kosten in rekening voor hun diensten en dankzij hun ervaring en geautomatiseerde systemen besparen goede reisbureaus hun klanten bijna altijd geld en tijd.

2. Begin vooruit te plannen.

Hoe eerder hoe beter. Eigenlijk hoort dat bij het plezier en kunnen we dus precies krijgen wat we willen (op sommige plaatsen moet je op bepaalde data tot een jaar van tevoren reserveren).

3. Deel planning.

De huwelijksreis is tenslotte voor jullie allebei. Als u alle beslissingen neemt, voelt u zich schuldig als er iets misgaat. Evenzo, als een van de twee niet deelneemt aan de organisatie, kunt u ongelukkig worden.

4. Stel een voorlopige begroting op.

Praat over ieders verwachtingen en prioriteiten om tot overeenstemming te komen voordat u besluit wat u gaat uitgeven en waarop u bezuinigt. Op deze manier zullen er halverwege de reis geen discussies zijn over economische kwesties. Suggestie: beknibbel niet op accommodatie. Zelfs als we denken dat we niet veel tijd in de kamer zullen doorbrengen, zullen we er waarschijnlijk spijt van krijgen als het niet bijzonder is.

5. Doe het rustig aan

Vooral de eerste dagen, om te herstellen van uitputting na de bruiloft en om op elkaar te focussen. Probeer niet te veel dingen te doen, we moeten niet vergeten dat we veel mogelijkheden zullen hebben om samen te reizen, maar alleen een huwelijksreis.

6. Profiteer van gratis informatie.

Bel de toeristenraad van de bestemming; velen hebben websites en gratis nummers waar u informatie kunt raadplegen over hotels, restaurants, activiteiten, enz. Sommigen bieden zelfs boeken met kortingsbonnen aan.

7. De huwelijksreis kopen via een reisbureau of touroperator.

Koppels die dat wel doen, ontvangen gemiddeld een gift van ongeveer € 350-700 van de totale kosten van de reis, iets dat echt een verschil maakt.

8. Geef een gevoel voor humor.

Een beetje flexibiliteit is belangrijk tijdens een huwelijksreis. Je moet erop rekenen dat dingen niet altijd volgens plan verlopen. In dat geval moeten we doen wat we kunnen om de situatie op te lossen, daarna ontspannen en genieten van de reis. Waarschijnlijk zullen we over een paar jaar of zelfs een paar uur lachen als we het ons herinneren.

9. Vertel iedereen dat we pasgetrouwden zijn.

Wees niet verlegen over de nieuwe status; Door dit te zeggen, krijgen we waarschijnlijk een speciale behandeling, zoals een fles champagne aan boord of een geschenkmand op de kamer.

Bron: All Wedding Ideas

Video: Simple Plan - Perfect Official Video (Oktober 2020).