Algemeen

Nanotechnologie en de energiesector

Nanotechnologie en de energiesector

Nanotechnologie in de energiesector staat op het punt een enorme groei door te maken

Met het gebruik van nanotechnologie in de energiesector voor de verbetering van energieproductie-, transformatie-, opslag- en besparingsprocessen, verwacht RNCOS dat de markt voor nanotechnologie in energietoepassingen 700 miljoen dollar zal bereiken in de 2013, met een CAGR van ongeveer 50% sinds 2010. Volgens het onderzoeksrapport "Nanotechnology Market Forecast to 2013" zal de verwachte groei in de nanotechnologiemarkt grotendeels worden gedreven door investeringen Enorme R&D in nanotechnologie door zowel regeringen als het bedrijfsleven. Bovendien zullen op nanotechnologie gebaseerde producten een impact hebben in bijna alle industriële sectoren.

Volgens het rapport zal de regio Azië-Pacific de snelste groei doormaken. Verschillende landen zoals de VS, Duitsland, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Frankrijk, het VK, China, Brazilië, Rusland en Australië zijn in het rapport bestudeerd, die allemaal zijn gekozen vanwege hun groeipotentieel. Om de prestaties van de nanotechnologie-industrie te analyseren, werd deze onderverdeeld in O & O-financiering en toepassingsgebieden. Elektronica, cosmetica, defensie en andere opkomende toepassingsgebieden komen aan bod in het rapport.

Bovendien werden de huidige markttrends en toekomstige groeigebieden geïdentificeerd en volgens het rapport zullen nanocoatings, nanogeneesmiddelen, nanovezels en andere markten de belangrijkste groeigebieden zijn in de toekomst.

"Nanotechnology Market Forecast to 2013" is een uitgebreid onderzoeksrapport dat een waardevolle analyse geeft van de nanotechnologiemarkt over de hele wereld. Het onderzoek zal een voorzichtige analyse van de nanotechnologie-industrie opleveren door de nieuwste ontwikkelingen en hun impact op de markt te bestuderen.

Bron: PRLogVideo: The next step in nanotechnology. George Tulevski (Augustus 2021).