+
Algemeen

NanoSpain 2012

NanoSpain 2012

NanoSpain 2012: de 9e editie van het opmerkelijke evenement over nanotechnologie in Spanje

De 9e editie van het NanoSpain-congres - het evenement dat elk jaar in Spanje wordt gehouden - vindt plaats van 27 februari tot 1 maart 2012 in Santander, in het congrescentrum van de stad.

Geconsolideerd als een referentiebijeenkomst van nanowetenschappen en nanotechnologie in Spanje, is het NanoSpain 2012-congres niet beperkt tot een conventionele presentatie van ideeën of resultaten, maar probeert het zich te verdiepen in gemeenschappelijke thema's onder de deelnemers, naast het dienen als een link tussen industrie en onderzoekers.

Sinds 2004, het jaar waarin het evenement werd gelanceerd, is de NanoSpain-congresreeks al een geconsolideerde en bekende bijeenkomst in Spanje, met als doel de initiatieven op het gebied van nanotechnologie door Spaanse groepen van universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven.

Aan de andere kant hebben Spanje, Portugal en Frankrijk (via hun respectievelijke netwerken NanoSpain, PortugalNano en C'Nano GSO) sinds 2008 besloten om hun krachten te bundelen, zodat de NanoSpain-congressen de verspreiding van kennis vergemakkelijken en een niet-disciplinair interdisciplinair debat bevorderen. alleen in Spanje maar ook tussen de verschillende groepen in Zuid-Europa. De organisatoren hebben de oproep voor abstracts tot 23 januari 2012 aangekondigd en de deadline voor het vroeg inschrijven is 10 februari 2012.

Bron: http://www.nanowerk.com/news/newsid=23827.phpVideo: Recurso: Nanotecnología y Aplicaciones (Maart 2021).