Katten

Internationale Kattendag: 20 februari

Internationale Kattendag: 20 februari

Fijne kattendag, gaturros-fans!

Katten zijn geweldig en zijn dag wordt gevierd op 20 februari dankzij een initiatief dat werd geboren in sociale netwerken. Niets beters dan hulde te brengen aan hen op hun speciale dag! Laten we kattendag vieren nagels op afbeeldingen van schattige katten en sommige met toewijding:

-De kat of huiskat (Felis silvestris catus) en in de volksmond Minino of Micho genoemd in Panama en Ecuador, Het is een ondersoort van het vleesetende zoogdier van de familie Felidae.

-De kat leeft al ongeveer 9500 jaar nauw samen met de mens, een periode hoger dan eerder geschat, die varieerde van 3.500 tot 8.000 jaar.

-In Romaanse talen de meest voorkomende huidige namen zijn afgeleid van het vulgaire Latijnse catus, een woord dat vooral verwijst naar wilde katten in tegenstelling tot huiskatten dat, in het Latijn, ze werden felis genoemd.

-Er zijn tientallen rassen, sommige haarloos of zelfs staartloos, als resultaat van genetische mutaties, en ze bestaan ​​in een grote verscheidenheid aan kleuren.

-Katten zijn huisdieren die het internet radicaal hebben veranderd en miljoenen fans hebben verdiend over de hele wereld met hun grappige of schattige afbeeldingen en met allerlei soorten video's.

-Wat zou de wereld zijn zonder hen? Volgens mij… Het zou saai zijn !!

BEDANKT VOOR HET PASSEN VAN DE KITTEN FRIENDS ... GELUKKIGE DAGLIEFHEBBERS VAN DE MININOS! 🐱

Blijf lezen:

  • 20 curiosa over katten
  • 34 originele tatoeages voor katten voor liefhebbers van misinos

Video: CPSU 27th congress Internationale Full Version 1986 - Интернационал (Oktober 2020).