Informatie

4 onfeilbare Rituals for Love

4 onfeilbare Rituals for Love

De Rituals of Love binnenkant van witte magie, ons helpen om te krijgen of te faciliteren wat we willen van onze partner of de persoon in wie we geïnteresseerd zijn. Er zijn ze voor alle omstandigheden en ze kunnen thuis worden gedaan, gewoon wetend hoe je het moet doen, een bericht als deze volgen en op een gemakkelijke manier.

Je moet heel goed nadenken wat je wilt vragen en vraag niet om tegenstrijdige dingen. Het is beter om een ​​goed gedaan te doen en niets meer. Als ze er een zooitje van maken, is het altijd beter om naar een professional te gaan, uit te leggen wat ze hebben gedaan en hen te helpen het probleem op te lossen.

Ten slotte, verwar een liefdesbetovering of een ritueel om liefde aan te trekken niet met een aanmeren van Zwarte magie, waarmee je iemands wil terzijde kunt schuiven en diens leven kunt vernietigen.

Ritueel om iemand voor zich te winnen

Om de betekenis te weten van elk van de kleuren van de kaarsen, de wierook, de stenen ... die overeenkomen, klik op deze link en je gaat naar de pagina van witte magie, waar u het zult vinden. Daar vind je ook alles wat je nodig hebt en de methodiek.

Om een ​​eenvoudig ritueel met kaarsen te doen, moet je het altaar in elkaar zetten met alle elementen die op de pagina van witte magie:

 1. Plaats de 4 stuks op tafel of bord, 1 in elke hoek.
 2. Hij Opium wierook voor liefde, zet het aan. Elke dag steek je een toverstaf aan.
 3. 1 roze kaars en 1 rode kaars (Zie The Power of Candles)
 4. Houten lucifers
 5. Potlood en papier of je notitieboekje dat bestemd is om alle details van je rituelen op te schrijven.
 6. 1 steen kostbaar of halfedel (Saffier, Rozenkwarts, Topaas ...) degene die je wilt van deze, die liefde vertegenwoordigen) De kracht van de stenen.
 7. Met het (houten) potlood, schrijf je op de 2 kaarsen uw bedoeling of wens: 'Ik wil dat en dat (het schrijven van zijn voor- en achternaam) verliefd worden op mijn voor- en achternaam' of 'Hou van zo en zo (het schrijven van zijn voor- en achternaam) en je voor- en achternaam'
 8. Op papier (sterk) of notitieboekje schrijf je hetzelfde maar u kunt meer details schrijven en je trekt 2 harten: "Ik wil dat die en die (het schrijven van zijn voor- en achternaam) verliefd wordt op mijn voor- en achternaam en besluit zichzelf te verklaren" ...
 9. Elke dag, gedurende 7 dagen Je doet het ritueel van het aansteken van de twee kaarsen en de wierook.
 10. Je zult het hardop herhalen zeer geconcentreerd, wat er op de kaarsen en op het papier staat en je zult het je voorstellen of je zult visualiseren. Gedurende 10 minuten.
 11. Dan ga je weg, laat een druppel was van elke kleur vallenOp elk hart, dat je op het papier hebt getekend en eenmaal droog, bewaar je het.
 12. Dan doof je de kaarsen en bewaar je ze tot de volgende dag.
 13. Zo 7 dagen op rij. Elke dag teken je 2 nieuwe harten en u herhaalt de operatie. De laatste dag laat je de kaarsen branden totdat ze vanzelf uitgaan.
 14. U bewaart het papier goed, waar niemand het kan vinden. De kaars blijft, je gooit ze in de vuilnisbak of vuilnis op straat.

Verzoeningsritueel

 1. ik weet het altaar opzetten met alle elementen aangegeven op de pagina witte magie.
 2. Plaats de 4 stuks op tafel of bord, 1 in elke hoek.
 3. Hij Opium wierook voor liefde, zet het aan. Elke dag steek je een toverstaf aan
 4. 1 roze kaars, 1 rode kaars en 1 paarse kaars (De kracht van de kaarsen, betekenis van de kleuren)
 5. Roze en rode rozenblaadjes.
 6. Wedstrijden van hout
 7. Potlood en papier of je notitieboekje voor je rituelen, waar je de spreuk, de datum, wat je op de foto's hebt geschreven, gedetailleerd zult opschrijven.
 8. 1 Edelsteen of halfedelsteen (Saffier of Rozenkwarts of Topaas...) degene die je liefde wilt vertegenwoordigen) De kracht van de stenen. Hij Granaat het is voor passie.
 9. 2 foto's een van hem / haar en een van jou, waar je alleen bent.
 10. Het staat achter de kaarsen, zoiets als: "Eeuwige liefde, onmiddellijke verzoening" of wat je maar wilt.
 11. Gedurende 10 minuten ben je aan het visualiseren zei verzoening, je uiterlijk, je verbonden handen, wat je tegen elkaar zult zeggen ... je zult mentaal met hem praten ...
 12. De volgende dag en voor 7 dagen in totaal, herhaal je de 10 minuten visualisatie, waarbij je de kaarsen en de wierook aanstak. Op de laatste dag laat je de kaarsen helemaal branden.
 13. Na 7 dagen gooi je de rest van de kaarsen in de prullenbak, buiten je huis en bewaar je de foto's op een verborgen plaats of in het notitieboekje geplakt, totdat de verzoening plaatsvindt.

Ritueel om de liefde van je leven te vinden

Het altaar is samengesteld met alle elementen die op de pagina van witte magie.

 1. Plaats de 4 stuks op tafel of bord, 1 in elke hoek.
 2. Opium wierook voor liefde, zet het aan. Elke dag steek je een toverstaf aan
 3. 1 roze kaars, 1 rode kaars en 1 paars.(Zie The Power of Candles)
 4. Wedstrijden van hout
 5. Potlood en papier of je notitieboekje voor je rituelen, waar je de spreuk, de datum, wat je op de band hebt geschreven, gedetailleerd zult opschrijven
 6. 1 Rozenkwarts en een granaat, omdat ze liefde en passie vertegenwoordigen. De kracht van de stenen.
 7. EEN rood lint satijn.
 8. Lieve schat
 9. Een tak van kaneel
 10. EEN pot glas met deksel.
 11. Op het rode lint schrijf je het woord liefde, passie, huwelijk… En je maakt 3 knopen door die woorden te herhalen.
 12. Je rolt het lint zonder knopen om het kaneelstokje heen en doet ze in de pot met honing.
 13. Elke dag en gedurende 7 dagen Je moet de woorden die je op de band hebt geschreven mentaal herhalen, terwijl je de pot in je handen houdt.
 14. Na 7 dagen gooi je in een container of vuilnis op straat, indien mogelijk op een kruispunt, de plastic zak met de rest van de kaarsen en de pot honing met wat erin zit.

Ritueel om een ​​goede communicatie met je partner te herstellen

 1. Plaats de 4 stuks op tafel of bord, 1 in elke hoek.
 2. Hij Natuurlijke wierook, Zet het aan. Elke dag steek je een toverstaf aan
 3. 1 roze kaars (liefde, schat), 1 marineblauwe kaars (communicatie) en 1 paarse kaars (transmutatie). Zet ze aan en laat ze uitbranden. (Zie The Power of Candles)
 4. Wedstrijden van hout
 5. Potlood en papier of je notitieboekje bestemd voor je rituelen, waar je de spreuk, de datum, wat je op de band hebt geschreven, gedetailleerd zult opschrijven
 6. 1 steen van Lapiz lazuli, wat communicatie stimuleert. De kracht van de stenen.
 7. 2 foto's, die van u en die van uw partner of echtgenoot of vriend. Achter de foto's schrijf je: Laten we praten, we hebben elkaar veel te zeggen, we houden van elkaar, je wilt met me praten, me zoeken en laten we praten ... Alles wat je maar kunt bedenken.
 8. Als je een kruid kunt krijgen, heet het Alsem, om harmonie thuis te bevorderen.
 9. U plaatst de 3 kaarsen die een driehoek vormen en de 2 foto's in het midden.
 10. Spiegel: je neemt de spiegel en je zegt wat je achter de foto ervan hebt geschreven en vervolgens wat je achter je foto hebt geschreven. Deze energieën zullen naar hem / haar komen als je ze intensief leest. Visualisatie en concentratie zouden een paar moeten duren Minimaal 10 minuten.
 11. Afronden van genoemde tijd: je blijft in een tas zijde al deze dingen en u houdt het.

Andere lezingen met betrekking tot 4 Rituals for Love:

 • witte magie
 • Rituals of Black Magic
 • Black Magic: Rituals of Protection
 • Ritueel om in 11 stappen af ​​te vallen
 • Wierook: voordelen en eigenschappen
 • De kracht van de kaarsen


Video: Do Love Spells Work To Get An Ex Back? (Augustus 2021).