Ideeën

9 ideeën voor Thanksgiving-decoratie (Thanksgiving)

9 ideeën voor Thanksgiving-decoratie (Thanksgiving)

9 lastminute-ideeën om je Thanksgiving-tafel te versieren

Wanneer er bepaalde data aankomen en momenten om met het gezin door te brengen, geven we meer om het decoreren van de tafel, het decoreren van het huis en het creëren van een andere sfeer die typerend is voor die datum. Bij deze gelegenheid stellen we ideeën voor om ons huis in te decoreren Thanksgiving Day of Thanksgiving Day.

Thanksgiving Day wordt voornamelijk gevierd in de VS en Canada, het is altijd de derde donderdag van november en de herfst is het seizoen, dus de decoratie is meestal met kleuren en elementen die typerend zijn voor deze tijd van het jaar.

1. Een tafel in aardetinten

In navolging van die kenmerkende herfstkleur zetten we een bruin tafelkleed of een wit tafelkleed met placemats in bruine tinten. Een goed hulpmiddel zijn de stukken esparto of canvas, het is niet duur en het effect is erg rustiek. Als de tafel groot en breed is en van hout is gemaakt, is het perfect om geen tafelkleed neer te zetten en gewoon aan te vullen met wat detail.

2. De natuur aan de Thanksgiving-tafel

Voorbereiden van centerpieces met gedroogde bloemen en handgemaakte kaarsen met gedroogde bloemen. Met paraffine en droge bladeren hebben we hele mooie kaarsen. Wanneer we ze aansteken, creëren we die tedere, warme en vertrouwde sfeer die de kaarsvlam naar ons overbrengt.

3. De hoofdkleuren kunnen bruin, oranje of geel en groen zijn

In navolging van de lijn kunnen we voor elk diner een detail maken en een bord met hun naam toevoegen. Bijvoorbeeld, met een gedroogde ananas, waarvan we op dit moment op de grond vinden, een stuk papier dat lijkt op de oudheid (met koffie en de randen verbranden) en een stuk draad maken we een heel eenvoudig detail en typerend voor de enorme levende decoratie. en zonder geld uit te geven.

4. Versier de buitenkant van uw huis

De ingang van elk met de mooie rode appels die nu bij de groenteman liggen en droge bladeren. We maken een figuur met de appels en het zal een detail zijn dat onze dierbaren zal verrassen voordat we de tafel zien die we hebben voorbereid voor Thanksgiving.

5. Versier de ramen

Met kleine pompoenen, ooit gevarieerd om de klassieke Thanksgiving-pompoentaart te maken, kunnen we de schaal van de pompoen gebruiken om kandelaars te maken, dat deze de basis vormen van de kaars en 's avonds als we naar huis gaan Het wordt verlicht met seizoenskaarsen, warme kleuren en een perfecte sfeer.

6. Maak een tafel klaar met herfstmotieven

Een ander idee om onze familie op Thanksgiving te verrassen, is om een ​​tafel klaar te maken met herfstfruit, droge bladeren, witte kaarsen en in het midden van de tafel kunnen we een vaas zetten met (hele) takken die tegenwoordig vallen. ,

7. De details

Als we de witte tafelkleden en enkele details in het bruin hebben gezet, kunnen de servetten dezelfde stijl hebben: wit en met een bruine strik binden we ze, in het midden kunnen we een walnoot of kastanje hebben (gedroogd fruit van deze tijd).

8. Minimalistische en eenvoudige decoratie

Ja, we hebben gewoon witte tafelkleden neergelegd die we in het midden van de tafel kunnen plaatsen een langwerpige bron (bijvoorbeeld gemaakt van hout) vol walnoten, kastanjes en 4 of 5 pompoenen verdeeld langs de bron, het is heel eenvoudig, elegant en, Als we niet veel tijd hebben voor Thanksgiving-versiering, is dit een perfecte hulpbron.

9. Verras met een origineel detail

Als we elk van onze familieleden willen verrassen en een detail willen hebben, kunnen we een minikaart voor elk van hen schrijven met Thanksgiving-zinnen, Thanksgiving Day-zinnen om het diner nog zachter te maken.

Gerelateerd lezen:

  • Papier gedecoreerd met herfstmotieven
  • Bladambachten: creatieve en leuke ideeën
  • Herfstbladeren kleuren
  • Ideeën om in de herfst te versieren
  • Beste recepten voor Thanksgiving

Video: 21 INSPIRING CRAFTS YOULL WANT TO MAKE RIGHT NOW (Oktober 2020).