Informatie

Kerstman kleurplaten

Kerstman kleurplaten

De beste tekeningen van de kerstman om in te kleuren.

Kinderen zijn dol op Kerstman tekeningen daarom hebben we je voorbereid de beste tekeningen van de kerstman om in te kleuren en geniet met de kleintjes van een baard, kleine oogjes en kleur deze met zachte kleurpotloden, stiften, kleurpotloden of… hoe leuk vinden de kleintjes het !!

Terwijl hij komt Kerstmis- en de kerstman komt eraan, het wachten kan korter worden gemaakt met deze tekeningen die we voor je hebben voorbereid. Schilderen is altijd een erg leuke en ontspannen bezigheid voor de kleintjes, we kunnen er ook van profiteren, zodat ze een aantal kleuren leren, zoals rood en wit, de kleuren van het pak van de Kerstman en ook hoe ze zijn naam moeten schrijven.

We hebben er meerdere Kerstman tekeningen die u gratis kunt downloaden. De kerstman met een rendier, de kerstman in een slee, het gezicht van de kerstman, de kerstman met een cadeau en ook de kerstman wenst je prettige kerstdagen, kies degene die je het leukst vindt en geniet van deze feestdagen met de kleintjes.

Om de tekeningen van de kerstman te downloaden, kunt u op de afbeeldingen of de volgende links klikken

  • downloadenKerstman kleurplaat(eerste tekening)
  • downloaden Kerstman tekeningen (rest tekeningen)

Als je naast kleuren wilt leren hoe je de kerstman kunt tekenen, kun je deze video's bekijken waarin ze op een heel eenvoudige manier uitleggen hoe je het moet doen.

Hoe het gezicht van de kerstman te tekenen met een viltstift


Hoe de kerstman in potlood te tekenen


We hopen dat je de tekeningen leuk vindt en dat de kerstman je veel cadeaus geeft

Links met betrekking tot het kleuren van de kerstman:

  • Brief Kerstman om af te drukken
  • Kerstmis-
  • Magi kleurplaten
  • Kerst kleurplaten


Video: Zo teken je een kerstboom - How to draw a christmas tree: (Augustus 2021).