Algemeen

Toshiba compacte computer

Toshiba compacte computer

Toshiba lanceert zijn eerste compacte desktop-pc buiten Japan

De Toshiba DX1210-pc is de eerste compacte pc van het bedrijf die de Australische kust bereikt.

Toshiba heeft zijn compacte pc medio 2010 voor het eerst in Japan onthuld, maar het is traag geweest om een ​​pc-configuratie buiten het land aan te bieden.

Bedrijven als MSI, Apple, HP, Sony, Dell en Lenovo omarmen de compacte pc-configuratie al, in een poging vorm te combineren met functie en design met compacte en krachtige computers.

Toshiba beschrijft de DX1210-pc als "een basis voor het aansluiten en beheren van andere laptops, tablets of smartphones".

"Het is niet ongebruikelijk dat gezinnen meerdere technologische apparaten in verschillende kamers hebben, dus de DX1210 is een geweldige oplossing voor het beheren van meerdere apparaten via een enkele hub", zegt Anthony Geronimo, B2C Product Marketing Manager, van de afdeling informatiesystemen van Toshiba.

De multimedia-pc wordt geleverd met een 21,5-inch high-definition LCD-touchscreen, draadloos toetsenbord en muis, geïntegreerde tv-tuner, Blu-ray-speler, Onkyo-luidsprekers en Dolby-audioverwerking.

Binnenin zit een Intel Core i7- of i5-processor, vier USB 2.0-poorten en twee USB 3.0-poorten, een HDMI-poort en een webcam met gezichtsherkenning.

Hoewel de DX1210-pc multi-touch computing biedt en tal van connectiviteitsopties voor het hele huis, kunnen de prijs van $ 1.250 en het relatief kleine scherm prijsbewuste consumenten afschrikken.


Video: Toshiba 4010 CDT + SSD compact flash for retro gaming (Oktober 2020).