Informatie

De horoscoop van Oribe Peralta: cerebraal en geleverd

De horoscoop van Oribe Peralta: cerebraal en geleverd


Oribe Peralta, is een Mexicaanse voetballer die als aanvaller speelt voor Club América (Mexico) met nummer 24, voor de Bancomer MX League en voor het Mexicaanse voetbalteam.

Geboortedatum vanOribe Peralta: 01/12/1984 in Torreón, Coahuila, Mexico.

De horoscoop vanOribe Peralta is Steenbok. Analyseer en reflecteer diep voordat u een beslissing neemt.Oribe Peralta heeft alle kenmerken van Steenbok: hij is een perfectionist en ambitieus, hij is een geboren leider. Hij begon als kind en heeft verschillende Mexicaanse clubs bezocht: Monarcas Morelia, Monterrey, León, Guadalajara, Santos Laguna, Juares.

Door zijn carrière heeft hij zijn intelligentie en kracht getoond, omdat hij doelen stelde en succes behaalde. Zijn discipline, ernst en zijn grote wil zorgden ervoor dat hij na anderen prijzen en successen won.

DeSteenbok ze zijn meestal erg streng, correct, formeel, beleefd, zelfopofferend en erg gereserveerd. Ze zijn niet al te blij en opgewekt, hun familie staat altijd boven. Hij is getrouwd met Mónica Quintana en heeft 2 kinderen.

Compatibiliteit vanOribe Peralta met andere tekens:aangezien Steenbok compatibel is met: Stier, Schorpioen, Steenbok, Waterman, Vissen en met mensen van Kreeft, Weegschaal, Boogschutter, kunnen ze het regelmatig vinden. Het is onverenigbaar met stellen wiens teken is: Ram, Tweelingen, Leeuw.

Andere interessante details overOribe Peraltaen je horoscoop:

  • De Tarotkaart vanOribe Peralta zou zijnJUSTITIEHij is evenwichtig, attent, met een groot gevoel voor gerechtigheid. (Zien:Brief van Justitie)
  • Het aantalOribe Peralta is hij8, hij is zelfvoorzienend, sterk, succesvol, hij is een goede manager ... (zie:Betekenis van nummer 8, numerologie)
  • De Chinese horoscoop vanOribe Peralta is hijVARKENSVLEES of JABALÍhet is eerlijkheid, openhartigheid, talent, weten hoe je gelukkig moet zijn ... (Zie:Betekenis van het varken of het everzwijn)
  • De kleur vanOribe Peralta is hijde greens, antracietgrijs en bruin.
  • Het element vanOribe Peralta: het isLand.
  • De planeet vanOribe Peralta het isSaturnus.
  • De steen vanOribe Peralta: Saffier.
  • Twitter vanOribe Peralta: @ Cpillo24


Video: Gol de O. Peralta. San Luis 0 - 2 Chivas. Liga BBVA MX - Jornada 4 - CL 2020 (December 2021).