Informatie

El Higuerón Restaurant

El Higuerón Restaurant

Restaurant El Higuerón ligt aan de voet van de snelweg, op slechts 30 km van Malaga en vlakbij de luchthaven. De plaats is zeer aantrekkelijk met een prachtig terras met uitzicht op de zee met panoramisch uitzicht Een rustieke en moderne decoratie voor de vertegenwoordiger van een hoogvliegende Asturische keuken aan de Costa del Sol, die dagelijks honderden gasten verwelkomt.

El Higuerón is een macrorestaurant dat kwantiteit oplost zonder aan kwaliteit in te boeten en op de fundamenten van een rusteloze traditionele keuken.

Fernando Martín leidde de beroemde Los Corrales in zijn Asturische land en veranderde Higuerón in een van de beste Andalusische restaurants voor traditionele gerechten, waarbij hij een "fusionkeuken" beoefende tussen Andalusische en Asturische recepten, zonder creativiteit uit te sluiten. Nacho Romero (Restaurante Torrijos, Valencia) heeft de horizon van dit restaurant verder geopend met de breedte van de mediterrane keuken (lepelstoofpotten, rijstgerechten, fideuás, salades, verse vis van de dag).

Hun onvoorwaardelijke mensen vergeven niet de Asturische bonenstoofpot, de aardappelen met garnalen, de bonen met venusschelpen, gegrild Asturisch vlees (geweldige steak, meer dan opmerkelijk, of de entrecote met gebakken aardappelen) of de rijstpudding - bekritiseerd door sommigen, die op hun beurt lof de Florentijnse Cake-. Maar tegelijkertijd zijn er enkele gehaktballen van ossenstaart. Ze kunnen ook bogen op het geven van bonen van eigen bodem.

Zeer vriendelijke en professionele bediening. Wijnkaart in opkomst.

Google Maps-adres en telefoonnummer
Costa del Sol snelweg, afrit 217. (29640 Fuengirola) 30 km. van Malaga. Tel: 952119163.
Chef: Nacho Romero als Fernando Martin

Menu / aanbevolen gerechten

Mosselen in blonde saus, ribereña-saus. Heek Sidra. Asturische rijstpudding met Florentijnse cake. Mousse van vijgen. Appelvlaai. Proeverijmenu

Andere interessante gegevens: Op de snelweg

Restaurantbeoordeling El Higueron in de gastronomiegidsen
Michelin-gids Gastronomische gids Campsa Gids
Niet71 zo


Video: El Higuerón Restaurante. Planificación de Eventos, Nº2. (Juni- 2021).