Algemeen

Top 10 Wii-spellen

Top 10 Wii-spellen

Als je erover denkt een Wii-game weg te geven, kan deze lijst nuttig zijn. Bevat de beste Wii-spellen volgens game-experts van de prestigieuze Britse publicatie The Guardian. Wat vind je van de selectie? Weet u nog meer dat u wilt aanbevelen?

Deze 10 Wii-spellen laten je niet onverschillig:

1. Lego Indiana Jones 2

We zijn nu waarschijnlijk bekend met de Lego-gameserie en van alle is dit op Indiana Jones gebaseerde thema misschien wel de beste deal. Biedt een manier om multiplayer-spel verbeterd, plus de mogelijkheid om te spelen door verschillende secties van de vier Indiana Jones-films (vooral gericht op "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull"), wat betekent dat het een must-buy is voor fans van de archeoloog van de zweep- en Lego-sets.

2. DJ-held

Het is moeilijk om te kiezen tussen deze en de Beatles Rock Band als het gaat om het opnemen van een set muziek op de lijst, maar het kan zijn dat we ons inmiddels een beetje vervelen van het indrukken van knoppen op de enorme plastic gitaar en we voelen ons een andere uitdaging. We zouden ook tot de vergeten minderheid van volwassen spelers kunnen behoren die rockmuziek niet als hun favoriete genre beschouwen. In dat geval biedt DJ Hero de mogelijkheid om een ​​totaal ander soort muziek te spelen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uoU_qV9N_Nk]

3. Nieuwe Super Mario Bros Wii

Mario is voor het eerst in 10 jaar terug in 2D als een belangrijke console-release. Alsof dat nog niet genoeg is om ons te overtuigen, te zeggen dat deze versie het innovatieve ontwerp en de charmante nostalgie van Super Mario Galaxy heeft, maar zonder de 3D-bits. Oké, ze hebben het wiel niet echt opnieuw uitgevonden, maar voor Wii-bezitters die Mario's avonturen op de DS hebben gemist, zal dit spel geweldig entertainment zijn.

4. Wii Fit Plus

Als we de Wii Fit leuk vonden en meer van dat spel willen, dan is deze uitgebreide en verbeterde update van het origineel waarschijnlijk wat we nodig hebben. Ideaal om thuis te trainen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KlL_h2PCy7g]

5. Extractie van dode ruimte

Dead Space Extraction wordt geprezen als een van de beste Wii-games van het jaar actie horror voor volwassenen op een console die dergelijke titels aanzienlijk mist. Zeker, degenen die van dit soort games houden, hebben ook een xBox, maar als het een gezinsconsole is, is deze game een goede optie voor degenen die iets donkerder willen dan Mario Kart.

6. Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen

Een superleuk spel met alle juiste ingrediënten om plezier te hebben met het gezin; Bovendien zal het geweldig zijn om de loodgieter en de egel hetzelfde scherm te zien delen, zelfs als ze lijken te skaten.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XEjE6tJXm38]

7. Muramasa: The Demon Blade

Muramasa heeft behoorlijk wat aanhang gekregen in de VS, waar het een paar maanden geleden werd uitgebracht. Het ziet eruit als een beetje een waardeloze titel met zijn ondertitels en retro 2D side-scrolling-actie, maar dat is het prachtige graphics en geluid ze maken het meer dan goed. Het zou als een verrassing kunnen komen voor een Wii-speler die al (bijna) alles heeft.
8. Tony Hawk: rijden

De Tony Hawk-saga zou gelijkgesteld kunnen worden met een nieuwe en 'revolutionaire' Wii-afstandsbediening in de vorm van een skateboard, iets dat een frisse wind in dit genre zou kunnen brengen. U kunt een demonstratie zien in de volgende video:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dRJL1MJQ39Q]

9. Sporeheld

Vrij eenvoudig platformspel maar met enkele originele accenten. Degenen die van karakteraanpassing houden, zullen er dol op zijn. Misschien is het meer voor kinderen, maar deze versie van het origineel over de evolutie van Will Wright zou ook volwassenen iets te bieden moeten hebben.

10. Rabbids gaan naar huis

Meer surrealistische actie uit de Rabbids-saga, die voor degenen die ze niet kennen, eigenlijk een afgeleide zijn van Rayman, een oude platformgame voor Playstation die ver achterbleef bij hun verwachtingen. Deze nieuwe versie beloofde ambitieuzer te zijn dan zijn voorgangers en, verrassend genoeg, werd hij goed ontvangen en zou zelfs een succes kunnen worden. Blijkbaar is het ook erg grappig.

Bron: The Guardian Gamesblog

Blijf lezen:

  • Een nieuwe app verandert de echte wereld in een game
  • Top 10 iPad-spellen
  • Miitomo: Nintendo's eerste mobiele app
  • 3 games die niet mogen ontbreken op je smartphone


Video: Top 50 Wii Games Of All Time 2012 (Juni- 2021).