Informatie

Aap 2020

Aap 2020

Het jaar van de Yin Wood Goat, begint op 19 februari. Het wordt een heel wisselend jaar voor de apen. Bepaalde dingen zullen heel goed gaan en andere heel slecht. Als ze voorzichtig zijn en weten hoe ze goede kansen kunnen benutten, krijgen ze de kans om te pronken met een project, dat hen veel succes kan opleveren en een voldaan gevoel kan geven. Het wordt een jaar van geweldige reizen en vele escapades. Daar houden ze van. Ze zullen veel bewegen en er meerdere maken reist van plaatsen en werk. Ook zullen ze het leuk vinden om familie en vrienden te bezoeken die in andere steden en andere landen wonen.

Economisch Ze zullen het niet zo goed doen, want zelfs als ze geld verdienen, zal deze gewoonte om meer uit te geven dan ze hebben, ze in ongemakkelijke situaties brengen. Ze zullen hun uitgaven heel goed moeten beheersen en een goede financiële voorziening moeten treffen om niet zonder liquiditeit te komen te zitten. Investeer niet, want dan gaat het mis en verliest u geld. Riskeer niets en ga niet in de schulden, want u zult lange tijd in de problemen komen.

In zijn baan ze zullen het heel goed doen. Ze zullen projecten tegenkomen die al lang geblokkeerd zijn, ze worden geactiveerd en ze zullen ze succes brengen. De meesten zullen bij hun huidige baan of bedrijf blijven, maar wie liever verandert, zal snel een andere uitlaatklep vinden. Iemand met wie je hebt gewerkt of op de een of andere manier samenwerkt, zal je een baan aanbieden en het kan heel interessant voor je zijn Beste maanden om van baan te veranderen: maart, juni, juli en november.

haar gezinsleven Het veroorzaakt angst en nervositeit. Ze zullen zich zorgen maken over een van hen en thuis problemen krijgen. Probeer tot een minnelijke schikking te komen, anders loop je op je zenuwen.

De enorme creativiteit van de Apen zal worden vergroot door de invloed van de Yin Wood Goat en er zullen veel geweldige ideeën in je opkomen die, als ze slim zijn, ze zullen omzetten in interessante projecten en zeer succesvol zullen zijn.

haar sociaal leven het zal zoals altijd enorm zijn. Hun karakter is dat ze omgaan met allerlei soorten mensen, maar dit jaar kunnen hun relaties hen in de steek laten en kunnen ze problemen hebben. Wees tactvoller, wees diplomatieker, anders verlies je misschien een vriend. Beheers uw tong en uw karakter, want anderen hebben ook een hart. Tegen het spel zou iemand ook 4 dingen tegen hem kunnen zeggen en ze kunnen laten liggen.

haar Gezondheid het zal goed zijn, maar ze moeten voor hun zorgen kwaliteit van het leven en een goed dieet volgen, omdat hun opwinding angst kan veroorzaken, waardoor ze dwangmatig gaan eten. Heb een beetje wil met eten en lichaamsbeweging als u geen gezondheidsproblemen wilt hebben.

Over het algemeen het jaar van de Yin Wood Goat Het wordt een heel, heel druk jaar voor de apen. Wees voorzichtig met je vrienden omdat ze iemand kunnen beledigen en wees voorzichtig omdat iemand ze op hun plaats kan zetten en ze moreel kan laten zinken. Economisch zullen ze het goed doen, slechter niet uitgeven of investeren of schulden aangaan. Ze dragen het geld zeer gecontroleerd. Het wordt een goed jaar voor werk en reizen. Het zal niet het beste jaar van hun leven zijn, maar als ze het goed doen en het advies opvolgen, kunnen ze het beste uit dit jaar halen.


Mono gerelateerd:

  • Aap Element: Metaal (zie Monkey Elements)
  • Equivalent sterrenbeeld: Leo
  • Compatibel met Aap: The Rat, the Dragon and the Rooster

Voorspellingen 2020 of Jaar van de Yin Houtgeit, voor de Aap en zijn elementen:

  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Mono Metal
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Water Monkey
  • Voorspellingen voor het jaar van de Yin Wood Goat, voor Wood Monkey
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Fire Monkey
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Yin Wood Goat, voor Monkey Earth

Zie ook: The Monkey and the Ascendants


Video: Amit Shah in Aap ki Adalat: We are confident of winning more than 74 seats in UP. #ChunavManch (Juni- 2021).