Leef op het platteland

Off-farm activiteiten

Off-farm activiteiten

Het is begrijpelijk dat veel Spanjaarden bij het plannen van hun vakantie een van hun doelstellingen is om Engeland beter te leren kennen en daarom activiteiten uit te voeren buiten de boerderij of het landelijke huis waar ze zijn: Engeland is een land met zeer interessante toeristische bronnen op zijn grondgebied.

Het moet gezegd worden dat landelijke huizen over het algemeen uitstekende informatie hebben over activiteiten en toeristische bezoeken die kunnen worden uitgevoerd in een omgeving dicht bij de locatie van de boerderij of het landhuis in kwestie. Uw suggesties moeten zorgvuldig worden gelezen.

Voor degenen die Nailey Cottages of andere landhuizen in de buurt van Bath kiezen, hebben we echt uitgebreide informatie over interessante activiteiten. Op onze kaart van Bath en omgeving vindt u uitgebreide informatie over activiteiten, restaurants, hotels en andere uitgaanscentra voor kinderen en volwassenen.

Toeristische bezoeken van belang in de omgeving van Bath

We gaan een selectie maken van de beste activiteiten die we de afgelopen drie jaar hebben uitgevoerd, in de veronderstelling dat je met kinderen reist (6-12 jaar) en een eigen of gehuurde auto hebt (zie links rijden):

  • Bath, een van de mooiste historische steden in het Verenigd Koninkrijk, is door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. De gids somt de meest interessante en aantrekkelijke locaties op (inclusief restaurants, winkels, enz.)
  • Historische huizen, en vooral Longleat. Longleat House is ook een uitstekend buitensafari- en pretpark voor kinderen.
  • Stonehenge, is een van de belangrijkste iconen uit de prehistorie van het Verenigd Koninkrijk. Een magische plek.
  • Wells-kathedralen (foto's van Wells) en Salisbury (foto's van de kathedraal van Salisbury). Zowel steden als kathedralen zijn werkelijk spectaculair.
  • Engelse volkeren. Op een boerderij zijn en de omliggende steden bezoeken is een zeer interessante aanvullende activiteit, je zult altijd iets eigenaardigs en unieks vinden, hoe klein de stad ook is. Als een staaltje van schoonheid en aantrekkingskracht stellen we deze zeer kleine stad voor: Castle Combe.
  • Reis naar Engeland: allerlei soorten advies. Zie ook onze kaart van Engeland (op Google Maps), met de exacte locatie van al onze voorstellen.


Video: How This Couple Managed to Farm in Northern Minnesota (Juni- 2021).