Algemeen

WhatsApp stopt voor het einde van het jaar met werken op miljoenen mobiele telefoons en tablets

WhatsApp stopt voor het einde van het jaar met werken op miljoenen mobiele telefoons en tablets

Op 26 Februari 2020, WhatsApp adverteerde op zijn blog corporate dat uw populaire berichten-app het zou stoppen met werken op sommige oudere smartphone- en tabletmodellen Voor het einde van het jaar. Vervolgens heeft het bedrijf in juni 2020 de publicatie bijgewerkt door aan te kondigen dat voor sommige modellen de exploitatietermijn werd verlengd tot juni 2020, terwijl WhatsApp voor het einde van het jaar stopt met werken zoals gepland.

Nu, Het moment is nabij, aangezien er amper meer dan 20 dagen overblijven tot het einde van het jaar. Maar wat zijn de getroffen modellen? Blijf lezen als u wilt weten of uw gsm daar een van is.

De smartphones en tablets die binnenkort niet meer compatibel zullen zijn met de applicatie het zijn enkele van de oudere modellen. De reden is volgens het bedrijf dat deze telefoons en tablets niet over de nodige capaciteiten beschikken om de functionaliteiten uit te voeren die ze willen opnemen in de berichten-app in de nabije toekomst.

Hoewel de modellen waarmee het niet langer compatibel zal zijn, niet veel zijn, zijn ze sindsdien in aantal apparaten er zijn nog steeds miljoenen gebruikers over de hele wereld met deze telefoons en tablets ouder.

Gebruikers die WhatsApp willen blijven gebruiken ze zullen een nieuw, moderner apparaat moeten kopen.

De waarschuwing op de WhatsApp-blog luidde als volgt:

“Met het oog op de toekomst willen we onze inspanningen richten op de mobiele platforms die de overgrote meerderheid gebruikt. Daarom zal WhatsApp Messenger tegen het einde van 2020 niet langer compatibel zijn met de volgende mobiele platforms: […] Deze platforms zijn van groot belang geweest in onze geschiedenis, maar ze hebben niet langer de nodige mogelijkheden om de functies van onze applicatie uit te breiden in de toekomst.

Het was geen gemakkelijke beslissing voor ons, maar het is de juiste beslissing om onze gebruikers betere alternatieven te kunnen bieden om via WhatsApp contact op te nemen met hun vrienden, familie en dierbaren. Als je een van de betrokken mobiele telefoons gebruikt, raden we je aan om vóór eind 2020 een nieuwer Android-, iPhone- of Windows Phone-model aan te schaffen om WhatsApp te kunnen blijven gebruiken. "

Op welke smartphones en tablets zal WhatsApp eind dit jaar niet meer werken?

Van Apple

Aan het einde van het jaar stopt WhatsApp met werken in de iPhone 3GS en in elk ander iPhone met iOS 6-besturingssysteem. Gebruikers die dit besturingssysteem nog hebben, moeten, indien mogelijk op hun telefoon, updaten naar iOS7 als ze de applicatie willen blijven gebruiken.

Ook al die iPad tot 4e generatie opgenomen die niet zijn bijgewerkt.

Met Android

WhatsApp werkt niet meer op alle mobiele telefoons en tablets met Android 2.1 of 2.2 besturingssysteem., dat wil zeggen, alle producten die tussen 2010 en 2011 zijn verkocht en niet zijn bijgewerkt.

Met Windows Phone

WhatsApp werkt niet meer op al die apparaten die nog een Windows Phone 7-besturingssysteem.

Op welke smartphones en tablets werkt WhatsApp in juni 2020 niet meer?

Gaat over wat Nokia en Backberry. In principe was het de bedoeling dat WhatsApp ook voor het einde van het jaar stopt met werken aan deze telefoons, maar later kondigde het bedrijf aan de deadline te verlengen tot juni 2020. In ieder geval zouden de eigenaren van deze telefoons meer modellen moeten gaan zien modern om te kopen als ze de applicatie niet willen stoppen.

Braambes

WhatsApp stopt met werken op elk apparaat met besturingssystemen Blackberry en Blackberry 10.

Nokia

WhatsApp werkt niet meer op elk apparaat Nokia S40 en Nokia Symbian S60.

Blijf lezen:

  • WhatsApp neemt gebruikersvermeldingen op in groepschats
  • Hoe u kunt voorkomen dat WhatsApp uw gegevens aan Facebook verstrekt
  • Zes alternatieven voor WhatsApp (met Facebook en dubbele controle)
  • Twitter-aandelen stijgen als gevolg van een mogelijke aankoop door Google
  • Zuckerberg voorspelt hoe social media er over 10 jaar uit zullen zien

sparen


Video: Biblical Series I: Introduction to the Idea of God (Juni- 2021).