Informatie

Ze veroorzaken furore op sociale media en worden beroemde mensen

Ze veroorzaken furore op sociale media en worden beroemde mensen

Anonieme mensen die letterlijk beroemd werden om hun mooie gezicht. Een foto van hen die op internet werd gepubliceerd, gekoppeld aan het toeval, ze werden beroemde mensen, hun foto's werden door duizenden mensen gezien en werden virale verschijnselen.

1. Chris Kohrs, "The Hot Cop of the" San Francisco

Chris Kohrs, 36, werd een belangrijke attractie in het Castro-district nadat een lokale schrijver een foto van hem nam en deze op Facebook plaatste. De speciale Facebook-fanpagina van Kohrs heeft meer dan 23.000 'likes' aangetrokken. Chris bood zich aan om op tijdschriftomslagen en Good Morning America te verschijnen.

De foto die de "hot cop" -gekte begon (de Hot Cop van de Castro) werd genomen door Mark Abramson, die Kohrs in het oog kreeg, terwijl hij een bouwterrein in het Castro-district bewaakte.

Verrast door de bekendheid: Kohrs, die niet op Facebook zit, wist niet dat hij een lokale beroemdheid is geworden, totdat zijn collega's op het politiebureau, gek geworden door hun muren, het hem lieten zien. Degenen die hem kennen, zeggen dat Kohrs niet alleen prettig is om naar te kijken, maar ook charmant en goed in zijn werk. Het lijkt sterk op Channing tatum.

2. Jeremy Meeks, de meest sexy crimineel

In 2014 werd Jeremy Meeks op sociale media uitgeroepen tot de meest sexy crimineel ter wereld. Meeks heeft al een agent, een zogenaamd contract met het Santa Monica-bureau Blaze Modelz en blijkbaar liggen er wat aanbiedingen op tafel. Dat zegt zijn manager, Gina Rodriguez, een agent voor andere bijproducten van de popcultuur, zoals de vader van Lindsay Lohan of de Octomon.

Het is niet voor die doordringende blauwe blik, die zondige lippen, die bende-tatoeages, die inkttran die door zijn jukbeenderen ... Het is het paradigma van de stoere kerel. En de hete kerel. Een onweerstaanbare combinatie. De afbeelding was een overweldigend succes op Facebook: meer dan 223.000 mensen klikten op de "like".

Ondertussen zit Meeks, 30, achter de tralies. Je zou tot 10 jaar gevangenisstraf kunnen krijgen. Ze legden een borgsom van een miljoen euro op die niemand heeft kunnen betalen voor de vele grappen die zijn vrouwelijke fans erover maakten op sociale netwerken.

3. Guilherme Leão, de meest sexy metro-bewaker in Brazilië

Guilherme Leão, is een politieagent die verantwoordelijk is voor de veiligheid van de metro van alle mensen die naar Brazilië gaan, maar hij is niet zomaar een politieagent en daarom is hij niet onopgemerkt gebleven. Ze is een politieagent en een model en heeft een revolutie teweeggebracht in alle vrouwen in de halve wereld.

Veel van zijn fans omschrijven hem al als de meest sexy politieagent ter wereld. Met 24 jaar, meer dan 1,90 hoog en een statige lichaamsbouw, heeft hij een geweldige vlucht veroorzaakt op sociale netwerken. Hij is ook al de meest gevolgde politieagent op sociale netwerken.

4. Axelle Despiegelaere, de mooie Belg van het WK

Hij 2014 Brazilië Wereld Hij heeft ons niet alleen voetbal, goals, spectaculaire reddingen en emotie nagelaten. We hebben ook genoten van het feest dat de fans tijdens het toernooi op de tribunes hebben gegeven. Het meest opvallende waren ongetwijfeld de mooie vrouwen die naar het stadion gingen, en een van de landen die verrast met echt mooie meisjes was België.

De Belg Axelle Despiegelaere hij ging gewoon naar de wedstrijden van zijn team kijken. De televisiecamera's namen het op en iedereen zag het. Zijn schoonheid was zo schokkend dat het merk De echte Hij deed zijn uiterste best om contact met haar op te nemen en een contract voor haar te sluiten. Eindelijk de jongeren Axelle Ze was toen 17, werd model en werd ondertekend door L'Oréal.

Cindy Kimberley

De laatste die op deze lijst kwam, was Cindy Kimberley, een 17-jarig meisje dat de aandacht trok van zanger Justin Bieber via haar Instagram-account @wolfiecindy. De jonge Nederlandse vrouw die in Denia woont, is ingehuurd als model voor het merk Very en is een beroemdheid geworden.


Video: #AskGaryVee Episode 185: Seth Godin on Thought Leaders, Psychics u0026 The Future of the Internet (Juni- 2021).