Informatie

5 dingen die je vandaag (15 september) moet weten

5 dingen die je vandaag (15 september) moet weten

1. Er is een wetenschappelijke reden waarom we ons zo goed voelen als we elkaar knuffelen

Ik stel me voor dat je al weet hoe glad en zacht de huid van je partner is als je naast hem gaat liggen en hem omhelst of hem een ​​massage geeft… Welnu, onderzoek zegt dat hun huid waarschijnlijk niet zo delicaat of zacht is als je denkt. Wetenschappers van University College London ontdekten dat de gladheid van de huid van je partner waarschijnlijk een truc van de geest is om je interesse te wekken in het aaien, masseren en knuffelen van je partner. (Microfoon)

2. Een mediterraan dieet op basis van olijfolie kan het risico op borstkanker verminderen

Groenten, noten, peulvruchten, vis en olijfolie zijn de belangrijkste ingrediënten van een gezond mediterraan dieet. Naast het bestrijden van hartaandoeningen, helpt dit dieet, samen met een paar extra eetlepels olijfolie, borstkanker voorkomen. (NPR)

3. Het nieuwe anti-Coca-Cola-logo is geweldig

Gemaakt door Nicaraguaanse kunstenaar Fabio Pantoja. Daarin herschrijft Pantoja het woord Coca-Cola met behulp van de organen van het lichaam die deze drank direct beschadigt en op verschillende manieren beïnvloedt.

4. Paus Franciscus: "Ik voel me gebruikt door vrienden in dit werk"

Dit is wat paus Franciscus zei op een radiostation. "Ik heb nog nooit zoveel" vrienden "gehad -in quotes- als nu. Iedereen is een vriend van de paus. Ik heb me gebruikt gevoeld door mensen die zichzelf voorstelden als mijn vrienden en die ik niet meer dan een of twee keer in mijn leven heb gezien. Maar het is een ervaring die we allemaal meemaken ”.

5. Vandaag is de Internationale Dag van de Democratie

De Verenigde Naties hebben besloten om 15 september de Internationale Dag van de Democratie te noemen. Democratie is een universele waarde die gebaseerd is op de vrij uitgedrukte wil van mensen om hun eigen politieke, economische, sociale en culturele systemen en hun volledige deelname aan alle aspecten van hun leven te bepalen.


"Je gaat nooit naar bed zonder iets anders te weten"


Video: Toyota 4Runner- Everything You Need To Know. Up To Speed (Juni- 2021).