Informatie

Lido restaurant

Lido restaurant

Het Lido Restaurant maakt deel uit van het Las Dunas hotel, met een elegante en originele binnenkamer met een unieke achthoekige vorm en grote ramen waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de tuinen, de Middellandse Zee of de meest verre horizon: de Rots van Gibraltar en de Kust van Afrika. U kunt ook dineren op een buitenterras, dicht bij de golven van de zee. Exclusief serviesgoed en decoratieve details.

Chef-kok Thomas Stork, Duits maar met bewondering voor Andalusië, neemt deel uit Andalusische olijfolie, grondstoffen, aroma's ... Hij vervangt een andere Duitser: Peter Knogl, inductor van de Michelin-ster van het restaurant, die verloor in de Gids van 2006, vanwege de verandering op het terrein, dat een wachtkompas vormt voor deze Las Dunas-klassieker die zijn deuren opende in 1936.

Grote wijnmakerij (300 referenties) met aantrekkelijke buitenlandse wijnen. José Villar Pérez is de sommelier. Hoge prijzen, consistent met een luxe restaurant. Professionele en toegewijde service.

RestaurantLido-beoordeling in de gastronomiegidsen
Michelin-gids Gastronomische gids Repsol-gids
Niet7'51 zo


Video: (December 2021).