Informatie

Gids voor de beste restaurants in Malaga

Gids voor de beste restaurants in Malaga

Malaga en de Costa del Sol zijn in de afgelopen 30 jaar een van de neuralgische centra geworden van de vitaliteit en pracht van de Spaanse keuken. Samen met Baskenland en Catalonië voegt Malaga zich bij het bloeiende scala aan restaurants die in de gidsen en in de gespecialiseerde kritiek.

Er zijn twee verschillende trends in de provincie, een die verband houdt met buitenlandse professionals die zich bijna vanaf het begin bij de pracht van de Costadel Sol hebben aangesloten, zoals El Lido, La Meridiana, La Hacienda en Paul Schiff. Uitstekende bijdragen die de Malaga-keuken over de hele wereld hebben opgeleverd. Dit laatste aspect - het redden van de inspanningen van CatiSchiff - raakte een paar jaar geleden in een crisis, toen de samenleving in Marbella in politieke, media- en stedelijke turbulentie terechtkwam.

Een andere trend is de inheemse trend, die verband houdt met de uitstekende Malaga Hospitality School La Cónsula -en haar dochteronderneming in Benalmáden-. Dit ontstaat met kracht en kracht, gevoed door de huidige meest uitmuntende Spaanse keuken. Dit, op zijn best, is degene die momenteel ook de Michelin-sterren wint en het algemeen applaus van de gastronomische critici: het is zonder twijfel de toekomst.


Gids voor aanbevolen restaurants in Malaga Om toegang te krijgen tot een gedetailleerd overzicht van de keuken, de gerechten, de omgeving, enz., Klikt u op de naam van het restaurant als het een recensie heeft. De initialen komen overeen met de beoordelingen van G: Gourmetour; C: Campsa; M.: Michelin en GS: García Santos (koks); EN: Euroresidenten.

RestaurantsENGCM.GS
Restaurant Cafe de Paris***8'5**7
Restaurant Taberna del Alabardero***8'5*
RestaurantTragabuches***7'5*7
Restaurant The Lake**7**
RestaurantMesana***
Restaurant La Hacienda**8*
RestaurantPalo Cortado**8*
Calima Restaurant**7*
RestaurantLido**8'25*
Restaurant Adolfo**8'5
Restaurant "La Cónsula" Gastvrijheidsschool**8'5
Restaurant Le Nailhac**8'5
RestaurantSantiago**8'5
Restaurant Cipriano**8'25
La Fonda Restaurant**8'25
Restaurant El Higuerón*7*
RestaurantRuperto de Nola*7*
Restaurant La Meridiana*8*
RestaurantBuenaventura *7
Restaurant El Mirlo Blanco*7
ElPortalón*7
RestaurantFruits*7
RestaurantGrill Marbella Club*7
Restaurant Mar de Alboran*7
Restaurant Mesón Astorga*7
Restaurant Patrick Bausier*7
Restaurant Roberto*7
Santa Paula Restaurant*7


Video: Best Restaurants u0026 Places to Eat in Malaga, Spain (Juni- 2021).