Algemeen

Twitter maakt een knop om een ​​gebruiker te "dempen"

Twitter maakt een knop om een ​​gebruiker te

Twitter heeft officieel de knop "Dempen" gemaakt voor zijn Android- en iPhone-applicaties en voor het web

Twitter heeft officieel "mute" aangekondigd, een nieuwe functie voor zijn Android-apps, iPhone- en webgebruikers waarmee u de berichten van bepaalde gebruikers die volgen, selectief kunt deactiveren, maar zonder dat u ze opnieuw hoeft te volgen.

Er was veel vraag naar deze functie vanwege de praktijken van een groot aantal gebruikers die soms een buitensporig aantal tweets misbruikten.

De knop "Dempen" zal voorkomen dat berichten van gedempte gebruikers op onze tijdlijn verschijnen (inclusief hun eigen berichten en retweets, er zullen ook geen push-notificaties of berichten van hen worden ontvangen).

Deze optie is privé. Niemand weet of we de Mude-knop (stilte) hebben geactiveerd, en deze is op elk gewenst moment omkeerbaar, simpelweg door "Mude" uit te schakelen.

Dempen is beschikbaar als een "meer" -link op elke individuele tweet en kan ook worden geactiveerd voor een gebruiker via het pictogram op hun Twitter-profielpagina.

Vanaf vandaag zal deze functionaliteit geleidelijk in alle delen van de wereld verschijnen. De verwachting is dat het de komende weken in alle landen zal worden opgericht, inclusief het Spaanse gebied.

Tot nu toe moesten tools zoals Tweetbot (iOS-webclient) worden gebruikt om hashtags of trefwoorden te dempen, evenals gebruikers. Twitter zal naar verwachting het voorbeeld van Tweetbot volgen op het gebied van hashtags en trefwoorden, ook later.Video: TROWA Webinar. Architectuur; de logische en functionele kant van het DSO (Juni- 2021).