Tips

Tips voor het aanbrengen van make-up

Tips voor het aanbrengen van make-up

Make-up is voor het gezicht welke kleuren een schilderij geeft, al is het belangrijk op te merken dat het geen alternatief is voor een goede huid. Het hebben van een goede huid zou het primaire doel moeten zijn en het onderhouden ervan met het aanbrengen van make-up in de juiste contouren zou het secundaire doel moeten zijn.

Een schone en goed gehydrateerde huid is de opmaat voor make-up. Om de juiste foundationtint te vinden, moet u eerst de kaaklijn of het voorhoofd proberen. Probeer in de zomer crèmebases te vermijden, omdat deze een hoog oliegehalte hebben en bij hoge temperaturen kunnen wegglijden. Soms kunnen in plaats van foundation getinte moisturizers worden gebruikt.

Door het aanbrengen van doorschijnend poeder kan de foundation direct worden gezet. Gezichtspoeders moeten overeenkomen met de huidskleur. Om een ​​perfecte afwerking te krijgen, moeten ze ook op de zijkanten, de kaak en de zijkanten van de neus worden aangebracht. Overtollig stof kan worden verwijderd met behulp van vloeipapier.

Een concealer kan allerlei soorten puistjes verbergen, zoals kringen onder de ogen en acne. De vloeibare concealer is ideaal voor de droge huid en grotere gebieden zoals kringen onder de ogen, terwijl de vaste stof kleine vlekjes kan verbergen. Als je een concealer koopt, kies er dan een die past bij onze huidskleur of iets lichter is. Het moet op de basis en in een kleine hoeveelheid worden aangebracht.

De blush wordt gebruikt om de huid een gezond en rood uiterlijk te geven. De kleur van de blush is te combineren met de natuurlijke kleur van de lippen. Poederblush is in de mode voor de vette en gecombineerde huid, terwijl blush op crèmebasis ideaal is voor de droge huid. Lach altijd bij het aanbrengen van de blush, want dit helpt om de jukbeenderen te accentueren. De blush mag alleen op de jukbeenderen worden aangebracht.

De ogen zijn het belangrijkste aantrekkingspunt en oogmake-up kan het verschil maken tussen een kunstmatig of natuurlijk gezicht. Bij oogmake-up is minder meer. Als we haast hebben, breng dan een foundationkleur aan die past bij onze huidskleur en voeg mascara toe. Breng een eyeliner zo dicht mogelijk aan.

Lipsticks worden gebruikt om de lippen te accentueren en ze voller te laten lijken, dus voor mensen die al het geluk hebben om volle lippen te hebben, werken lichte kleuren het beste. Voordat u een lippenstift aanbrengt, moet u uw lippen vochtig maken. Om de lippen dikker te laten lijken, brengt u een lipliner aan de buitenkant aan. Liner kan vaak na lippenstift worden aangebracht. Bij het gebruik van een rode lippenstift kun je het beste een bruin pigment als liner gebruiken en eerst de lippen opvullen zodat de kleur van de stick langer mooi blijft. Breng lipgloss aan op de stick of alleen.

Maar onthoud altijd dat echte schoonheid in de huid eronder zit en dat make-up slechts een hulpmiddel is om de natuurlijke uitstraling te versterken. Een gezond ogende huid wordt getransformeerd door make-up, maar make-up is geen vervanging voor een gezonde huid. Evenzo moet worden opgemerkt dat make-upproducten bestaan ​​uit chemische stoffen. Voordat u naar bed gaat, moet elk spoor van make-up goed worden schoongemaakt, zodat de huid op natuurlijke wijze kan transpireren.


Video: Makeup Look Voor BEGINNERS. Makeup Tutorial (Juni- 2021).