Informatie

Geit of Schaap 2013

 Geit of Schaap 2013

Het jaar van de slang begint op 10 februari. De geiten zullen dit jaar veel geluk hebben. Ze zullen erg geïnspireerd zijn en hun activiteiten zullen erg goed verlopen.

Het meest positieve aspect van 2013 voor de Cabra zal zijn zijn sociale leven. Ze zullen veel geluk hebben en ze zullen een aantal zeer interessante mensen ontmoeten met wie ze kunnen communiceren. Nieuwe vrienden, uitstapjes, cultureel leven ... Sommige zullen belangrijke contacten zijn, die u veel kunnen helpen in het leven. Allemaal fenomenaal! De beste maanden: maart, april, augustus en december.

Wat betreft sentimenteel levenDe Cabra-familie, 2013 brengt ingrijpende veranderingen met zich mee. Degenen die geen partner hadden en zich eenzaam voelden, dankzij de nieuwe vrienden die ze zullen maken, kunnen hen voorstellen aan iemand die hun hart zal bezetten en hun sentimentele panorama volledig zal veranderen. Uw kwaliteit van leven en uw levensstijl zullen veranderen. Ze gaan nieuwe sporten en activiteiten beoefenen en hun sociale leven zal groeien. De verandering zal duidelijk positief zijn. Voor degenen die met een partner waren, zullen relaties worden versterkt en / of geformaliseerd. Voor sommigen is er misschien een bruiloft.

Zijn gezinsleven het gaat heel goed worden. Ze kunnen het goed met elkaar vinden, ze zullen samen activiteiten ondernemen, ze zullen uitstapjes maken, maar altijd met de medeplichtigheid van hun dierbaren, die weten hoe ze hen goed kunnen adviseren wanneer ze het nodig hebben. De jouwe geeft je positieve geneugten en verrassingen. Gedurende het jaar zullen ze samen verschillende culturele uitjes maken, leuke uitstapjes maken en een goede ontspannende vakantie beleven, zodat ze kunnen genieten van hun gezin.
Als je van kunst houdt en er een ontwikkelt, wordt het een heel creatief jaar en innovatief, die weten hoe ze het moeten gebruiken om uit te drukken wat ze voelen en om hun talent te ontwikkelen. Als ze kunstenaars zijn en er hun brood mee verdienen, wordt het een heel goed jaar, want ze zullen aan populariteit winnen en geld verdienen.

Op het werkHet wordt een jaar van vooruitgang en promoties. Er zullen zich kansen voordoen die de Geiten niet zullen missen: veranderingen binnen hetzelfde bedrijf, interessantere en beter betaalde functies. Voor degenen die werk zoeken, zullen ze zeer goede en interessante kansen vinden. De deuren worden voor u geopend en ze zouden voor alles open moeten staan, aangezien aanbiedingen uit een andere sector kunnen komen dan die waarin ze zich momenteel bevinden. Raak niet in paniek en zie het als een kans om uw kennis en ervaring uit te breiden. Vertrouw op jezelf, want dat kan. Beste periodes van het werkjaar: februari, maart, september en november.

EconomischZe zullen hun inkomen verhogen, maar hun uitgaven zullen erg hoog zijn, dus ze zullen ze onder controle moeten houden. Je levensstijl zal erg hoog zijn en het geld zal binnenkomen, evenals de kosten. Als ze willen reizen, zullen ze ervoor moeten sparen.

Wat de Geiten het meest zal aanmoedigen, is dat ze zullen zien hoe hun ideeën goed worden geaccepteerd en hen in staat stellen hun doelen te bereiken of te bereiken. Hun vaardigheden zullen worden benadrukt en ze zullen dienovereenkomstig worden gewaardeerd.

Samengevat 2013 Het wordt in bijna alle opzichten een heel gelukkig jaar: liefde, werk, uw sociale leven, uw gezinsleven… Wees vastbesloten en profiteer ervan!


Gerelateerd aan de geit of het schaap:

  • Element van de geit of het schaap: Aarde (zie de elementen van de geit of het schaap)
  • Equivalent sterrenbeeld: Kanker
  • Compatibel met de geit of het schaap: De haas, kat of konijn, het varken of het wilde zwijn en het paard

Voorspellingen 2013 of Jaar van de Slang, voor de Geit of het Schaap en zijn elementen:

  • Voorspellingen voor het jaar van de slang van de geit of metaalschaap
  • Voorspellingen voor het Jaar van de Geitenslang of Waterschaap
  • Voorspellingen voor het jaar van de geitenslang of bosschaap
  • Voorspellingen voor het jaar van de slang van de geit of vuurschaap
  • Voorspellingen voor het jaar van de slang van de geit of het aardschaap

Zie ook: De geit of het schaap en de elementen


Video: Schapen en geiten - 4 - Agriflanders 2013 (Juni- 2021).