Algemeen

BlabUp: The Internet of Voices

BlabUp: The Internet of Voices

Er zijn verschillende verschijnselen ontstaan ​​rond de internet van dingen of het internet van alles:

Enerzijds hebben we HET INTERNET VAN MENSEN waar we aanbevelen om Pablo de Castro (CEO van Conceptual en professor aan de Universiteit van Cantabrië), een expert op dit gebied, te verkennen en te volgen).

Anderzijds HET INTERNET VAN DE NANOCOSASJavier García Martínez (directeur van het UA Nanotechnology Lab, lid van de Global Council of the World Economic Forum, oprichter Rive Technology bij MIT, Jaume I Prize) heeft hier veel te zeggen.

Tenslotte HET INTERNET VAN STEMMEN, hoofdonderwerp van dit artikel, en om ze uit te leggen zullen we de revolutionaire Start Up gebruiken die is opgericht door Alejandro Velasco met en zijn app die al beschikbaar is in de App Store en in de Play Store. En met succes getest op het Lab Tech L´Alfas Intelligence & Innovation.

14 ONMOGELIJKE VRAGEN BLABUP ANTWOORDEN EN MAAKT MOGELIJK

2.- Kunt u zich voorstellen dat u over straat loopt en uw mobiele apparaat detecteert stemmen om je heen?

3.- Kun je je voorstellen dat je in staat bent laat stemmen achter voor je vrienden op speciale plaatsen voor jou en voor hen?

4.- Kun je je voorstellen dat je stemmen achterlaat? voor uw kinderen of kleinkinderen om over 50 jaar te horen? Of voor jezelf over 10 jaar? Of voor je partner? De stem van hun kinderen of die van jou onsterfelijk maken?

5.- Kunt u zich dat voorstellen monumenten of historische plaatsen vertellen u hun geschiedenis?

6. - Kunt u zich dat voorstellen winkels, restaurants, hotels vertellen je verhalen over beroemde mensen wie zijn daar geweest en met de eigen stem van het personage? Gesproken aanbevelingen voor altijd op tafel laten liggen, zodat ze naar anderen kunnen luisteren?

7.- Kun je je voorstellen dat je weggaat? een gesproken bericht voor iemand opgehangen in de lucht?

8.- Kun je je voorstellen dat je het doet een foto, geef het een stem, laat het voor altijd achter op die plek van jou en ze delen met je vrienden?

9. - Kun je het je voorstellen neem een ​​nummer op en laat het op een speciale plaats voor je achter, voor altijd en voor iemand?

10. - Kun je je voorstellen dat je luistert naar de poëzie en andere geschriften van FEDERICO GARCIA LORCA, MIGUEL HERNANDEZ, AZORÍN, ... waar hij ze schreef, waar ze woonden, hun routes bezochten, ...? 11.- Kun je je voorstellendat een beroemd persoon je vertelde wat modieus is voor de deur van een winkel?

12.- Kunt u zich voorstellen dat ze u hiervan op de hoogte zullen stellen wat gaat er in de nabije toekomst op die site gebeuren: concerten, tentoonstellingen, feesten, beurzen, conferenties,… Met alle informatie?

13. - Kun je het je voorstellen luister naar het nieuws waar het is gebeurd, dat de journalist je het nieuws op de site vertelt,…?

14.- Kun je je voorstellen ...? ZO MOGELIJK! En nog veel meer ... dankzij BlabUp en zijn revolutionaire geolocatietechnologie voor spraak en geluid: HET INTERNET VAN STEMMEN.

Is meer dan één culturele audiogids, meer dan een sociaal netwerk, meer een plaats met aanbevelingen, ... Een revolutie die de manier waarop we communiceren, de wereld kennen en herinneren, heeft veranderd.

Hun 3 D's: BlaBup het is Grappig, het is didactisch en het is storend.Dat is de reden waarom vooraanstaande mensen op dit gebied, zoals Andres Pedreño, Pedro Pernias en Juan Carlos Trujillo, samen met een server hebben besloten om dit unieke, digitale en innovatieve project en zijn oprichter Alejandro Velasco te steunen: een voormalig ondernemende student van de Universiteit van Alicante.

Download het nu en geniet ervan door uw stem achter te laten en naar de stemmen van uw stad te luisteren !!


Video: How to Install Alexa Voice Service on Raspberry Pi 4 #AlexaPi (December 2021).