Informatie

Leo & Virgo: Fire and Earth

Leo & Virgo: Fire and Earth

Leeuw en Maagd zijn de perfecte match. Om deze reden, wanneer twee mensen van deze borden elkaar ontmoeten, respecteren ze elkaar en hebben ze veel bij te dragen aan elkaar. We zouden kunnen zeggen dat de een het leven van de ander oplost.

Evenwicht tussen Leeuw en Maagd

Het element Leo is het vuur en het element van Maagd is de aarde. De planetenZon en kwik: creativiteit en grootsheid versus perfectionisme, ze vullen elkaar ook aan. Maar als een complementair stel

Vuur en aarde

Leo is creatief, fantasierijk, genereus, trouw, sociaal, begripvol, tolerant, extravert, dominant, kosmopolitisch, hij houdt van avontuur, reizen, feesten, shows en uitgaan om plezier te hebben.

Maagd is hardwerkend, nauwgezet, ordelijk, georganiseerd, analytisch, betrouwbaar, nauwgezet, praktisch, verlegen, discreet, aardig, hartelijk, vriendelijk, hij houdt van sport en gezond leven, excursies en natuur.

De helderheid van ideeën die Leo heeft, geeft hem die zelfverzekerdheid en die zekerheid over situaties en dingen. Het wordt aan anderen opgelegd, omdat het voorop loopt. Omdat hij een snelle en krachtige beslissingsbevoegdheid heeft, maar hij heeft genoeg vrijgevigheid om anderen te helpen of aan hen te trekken zonder er ook maar het minste belang aan te hechten.

De voorzichtigheid en analytische kracht die Maagd heeft, brengt veiligheid en organisatie in je leven, maar op een andere manier dan Leo. Maagd is voorzichtig, kalm, geduldig, analytisch, bedachtzaam ... En hij bereikt die zekerheid door analyse en studie, maar niet zo snel als Leo. Niet om die reden is het inferieur, integendeel, het is zeer betrouwbaar omdat het alle details zorgvuldig bestudeert.

Leo houdt van luxe en kracht. Hij is intelligent en idealistisch. Hij omringt zich graag met mooie dingen, comfort, hij is een kenner die goed eten hoog in het vaandel heeft staan. Hij is niet geïnteresseerd in diëten. Je kunt een feestje of een uitnodiging voor een lunch / diner / ontbijt of tussendoortje niet opgeven. Uw huis wordt luxueus, altijd opgeladen en vol vrienden en familie.

Maagd leeft geobsedeerd door reinheid, de bestelling, natuurlijke voeding, gezond leven, hij geeft de voorkeur aan een reis naar de bergen dan aan een feestje, hij heeft zijn momenten van eenzaamheid, lezen en ontspanning nodig. Je huis zal minimalistisch zijn, netjes, heel duidelijk zonder al te veel decoratieve voorwerpen. De wit / zwarte en natuurlijke kleuren zijn zijn favorieten voor thuis.

Sentimenteel Leo Hij is gepassioneerd, gelanceerd, meteen ter zake, en heeft geen probleem om zijn liefde te verklaren. Hij is ervan overtuigd dat hij verliefd wordt, hij is vrijgevig met zijn partner, hij houdt van seks en tete à tête. Romantische uitjes betoveren hem. Hij is trouw zolang de ander trouw is en zijn liefde toont.

Sentimenteel Maagd Hij is verlegen en vindt het moeilijk zich over te geven aan de liefde. Hij moet heel emotioneel veilig zijn om een ​​relatie te beginnen en dan is hij zo voorzichtig dat het Leo's momentum een ​​beetje vertraagt. Maar als ze eenmaal in de bloem zitten, kunnen ze het heel goed met elkaar vinden, omdat Leo's impuls en zelfvertrouwen ervoor zorgen dat Maagd vertrouwen krijgt, die zich vereerd, verbaasd en zelfverzekerd openstelt voor Leo.

Een Leo / Maagd-stel ze hebben hun rollen perfect verdeeld. Ze verdelen het natuurlijk, omdat ze zo verschillend zijn, dat Leo verheugd is dat Maagd het huis in perfecte staat heeft en dat de boekhouding up-to-date en perfect is. Van zijn kant Maagd, hij zal blij zijn dat Leo de sociale agenda neemt, hem meeneemt, brengt, zorgt voor het kopen van geschenken, het huis een verfijnde en stijlvolle toets geeft en zo goed weekenden en uitstapjes organiseert .

De feestdagen van beiden, ze zullen naar de smaak van beide zijn. Soms zal het de Maagd zijn die besluit hem mee te nemen naar de bergen om te gaan wandelen en andere keren zal het Leeuw zijn die hem meeneemt naar het Caribisch gebied om te ontspannen of op avontuur om nieuwe landen te bezoeken. Waar de twee samenvallen, is tijdens culturele reizen.

Op het werk, net als thuis, ze zijn complementair. Virgo is toegewijd aan boekhouding en financiën. Hij zal niets aan het toeval overlaten, wat Leo grote gemoedsrust zal geven, dat het arme ding dat deel haat. En aan de andere kant zorgt Leo voor klanten, personeel en creativiteit.

Andere metingen met betrekking tot Leo & Virgo: Fire and Earth:

  • Hoe Maagd te verslaan
  • Hoe Leo te winnen
  • Maagd en seks
  • Leo en seks


Video: Fire and Earth Weekly Reading: How are they feeling? Aries,Leo, Sagi, Taurus,Virgo, Capricorn (Juni- 2021).