Informatie

Wattpad: de vlaggenschip-app voor schrijvers en lezers

Wattpad: de vlaggenschip-app voor schrijvers en lezers

De magie van Wattpad die iedereen die durft te schrijven kan veranderen in een toegewijde schrijver.

Bij een andere gelegenheid zei ik dat Wattpad was een van de perfecte tools voor alle toekomstige schrijvers die alle boekenliefhebbers in ons dragen, en deze applicatie stelt ons in staat om een ​​eindeloos aantal geschriften van alle soorten te publiceren en te lezen.

Maar ikof wat deze applicatie zo speciaal maakt het is dat het voldoet aan de meeste behoeften van iedereen, zowel degenen die lezen en schrijven, als degenen die willen leren van de ervaringen van anderen. Met meer dan 35 miljoen gebruikers over de hele wereld Ik kan je verzekeren dat dit de beste is die er is als het gaat om schrijfplatforms.

Wat u kunt doen op Wattpad:

1. Lees online vanaf uw mobiel: zowel online als offline hebt u toegang tot uw favoriete boeken, omdat u ze gemakkelijk kunt downloaden en openen.

2. Schrijf en deel: Alle aspirant-schrijvers hebben een manier nodig om hun schrijven bekend te maken en bovendien stelt Wattpad gebruikers in staat om op hun favorieten te stemmen.

3. De mogelijkheid om zichtbaar te zijn voor uitgevers: het meest beruchte voorbeeld hiervan is Anna Todd die in april 2013 het eerste hoofdstuk van haar roman "After" schreef, die tot nu toe meer dan een miljard lezingen in de gemeenschap heeft en die ik de komende dagen zal posten . Nou, dit online verhaal op wattpad is al een miljonairboek.

Dus als je het niet hebt, neem je al de tijd. Dat talent wordt hier wel zichtbaar.

Links gerelateerd aan Wattpad: de vlaggenschip-app voor schrijvers en lezers:

  • 5 essentiële apps voor het schrijven van boeken


Video: 6 redenen om te LEZEN voor SCHRIJVERS. Robin Rozendal (Juni- 2021).