Informatie

De 3 belangrijkste rituelen voor de nacht van San Juan

De 3 belangrijkste rituelen voor de nacht van San Juan

Gezondheidsgeld en liefde. Rituelen voor de nacht van San Juan

Met de komst van de zomer op 20 juni (de langste nacht van het jaar volgens het pad van de zon), worden meestal witte magie-rituelen uitgevoerd. Dit jaar 2020, de zomerzonnewende begint op 20 juni om 23:43 uur. schiereiland tijd in Spanje.

Sinds de oudheid, in de nacht van 23 op 24 juni, vroegen de Kelten, de Grieken, de Romeinen, de Azteken ... Ze vroegen allemaal op de een of andere manier hun God, of de krachten van het heelal, met een reeks rituelen om geef goede oogsten, bescherming voor hun gezin, gezondheid, liefde ...

Deze rituelen hebben 4 basiselementen gemeen: het vuur (zuiverend element), water, land, lucht en ze gaan ook vergezeld van andere elementen zoals gekleurde kaarsen, munten en andere elementen zoals laurier, wierook, ze dienen allemaal om het thema waaraan we de petitie wijden, te versterken.

HOE EN WAAR KUNNEN DE RITUELEN WORDEN GEDAAN

Ik ga een ritueel uitleggen dat ik jarenlang gewoonlijk doe in de nacht van de 23ste op het 24ste feest van SAN JUAN BAUTISTA. Het is een witmagisch ritueel dat in veel delen van de wereld wordt gedaan om het negatieve te vernietigen door vuur te zuiveren en positieve energieën in ons leven aan te trekken.

De ideale plek om het te doen is het strand, door de kracht van de getijden en de energie die door de zee wordt opgewekt. Maar dit jaar vanwege het nieuwe normaal kunnen we die avond dus niet naar het strand We kunnen het doen op het terras van het huis.

Het wordt voornamelijk gedaan met vrienden of familie en het is belangrijk dat iedereen dezelfde ontvankelijkheid heeft om het ritueel uit te voeren, zal de groep mensen met wie het wordt uitgevoerd positieve en liefdevolle energieën inbrengen.

We hebben een reeks voorwerpen nodig om het altaar naast het vuur te plaatsen en om het ritueel te kunnen doen.

Objecten die we nodig hebben:

 • Kaarsen voor geld: geel, groen, zilver en goud.
 • Kaarsen voor de liefde: roze, rood.
 • Kaarsen voor de gezondheid: mintgroen, paars, blauw.
 • Kaneelstokje of wierook kaneel of jasmijn.
 • 7 munten.
 • 7 laurierblaadjes.
 • 1 zakje.
 • 1 op papier geschreven lijst van wat je kwijt wilt en je leven uit het oog wilt verliezen.
 • 1 lijst op papier van wat u nu voor u of voor uzelf wilt krijgen.
 • 2 kaarten van Pentakels: 4 en 6.
 • 1 kan water.
 • Goud glitter.
 • 1 heel dun groen, goud, rood of roze lint, lichtgroen, paars.
 • 1 zak zeezout.
 • 1 oud of gescheurd persoonlijk kledingstuk of een houten frame.

Te volgen stappen:

1- Steek het vuur aan met hout en met behulp van houten lucifers. Het is niet handig om houtskool of een aansteker te gebruiken, het is belangrijk dat er natuurlijke materialen worden gebruikt.

2- Monteer het altaar: Om het altaar te monteren plaatsen we een gele kaars in het midden en omringen deze met de rest van de kaarsen die een cirkel vormen, dan plaatsen we rond de hele cirkel het zeezout, laurier en de twee kaarten, de 4 van Pentakels aan de rechterkant en de 6 van Goud aan de linkerkant van de centrale gele kaars. We plaatsen ook de vaas met water in de cirkel. De kaarsen zullen zichzelf moeten doven.

3- Licht wierook of kaneelstokje voor geld. Als het klaar is, steek je de jasmijn, roos en mirre aan.

4- Je zit rond van het vuur en het altaar.

RITUEEL VOOR GELD

Maak 7 knopen aan het gouden lint en zeg: "dat geld komt naar me toe", die overvloed ontbreekt niet "," dat welzijn en welvaart naast me bestaan, wat ik ook doe en waar ik ook ben ". Aan het einde stop je hem in de tas.

RITUEEL VOOR GEZONDHEID

Maak 7 knopen aan het mintgroene lint en zeg: "Moge mijn energie altijd erg hoog zijn en mijn gezondheid is perfect". Als u een specifiek probleem heeft: "Moge mijn hypertensieprobleem voor altijd onder controle zijn en ik kan het voor altijd vergeten." (het is een voorbeeld). Aan het einde stop je hem in de tas.

RITUEEL VOOR LIEFDE

Maak 7 knopen aan het roze lint en zeg: "Laat X (de naam van de geliefde) van me houden, waardeer me en laat ons samen gelukkig zijn." Aan het einde stop je hem in de tas.

Na:

1 – U moet een lijst maken met uw wensenWe doen het in een gouden zak met de munten, de laurier en de linten met hun knopen. We plaatsen deze tas voor ons voor het altaar. U bewaart het gouden lint voor het laatst als u het moet sluiten.

2 – Maak een lijst van de negatieven dat je uit je leven wilt verdwijnen, we leggen het ook voor ons neer, maar dan uit de tas.

3 - Elk blijf zitten en voor zijn spullen, rond het vuur. Als het een groep is, allemaal richtte zijn altaar op.

4 – Om 00'00 uur. het negatieve mes wordt op de brandstapel verbrand, zodat het vuur het vernietigt.

5 - L.Dan wordt het oude persoonlijke kledingstuk verbrand. Iets kleins als een slip, string, sjaal of een kapotte houten fotolijst ...

6 - De glitter wordt opgevangen en in de lucht gegooid, terwijl je zegt: 'Op deze magische nacht van San Juan vraag ik jullie, Forces of the Universe, om mij geld, welvaart en geluk aan te trekken. Zorg ervoor dat het het hele jaar en in mijn leven in deze tas blijft "

7 - Aan het einde van de nacht (als de kaarsen uitgaan), doe in de tas, waarin je al spullen had opgeborgen, een beetje kaarsvet, een beetje glitter, de laurier, je verlanglijstje, de munten en een beetje as van het vuur. Je houdt het het hele jaar in de la bij je ondergoed of onder de matras. Je knoopt de tas met het gouden lint.

8 – Veel succes met het 7 keer springen van het vreugdevuur.

9 – Je laat het water de hele nacht in de vaas staan ​​onder invloed van de maan, op het strand of thuis. Dit water wordt vervolgens het hele jaar door in een glazen fles bewaard en gebruikt maak je huis schoon. Ofwel in een sproeier of spuit in de emmer om de vloer te schrobben.

10 – De kaarten of speelkaarten (4 en 6 van Pentakels) die aan de zijkanten van de gele kaars zaten, we bewaren ze in onze portemonnee of in de tas of tas het hele jaar door.

Aanbevolen metingen met betrekking tot de 3 belangrijkste rituelen voor de nacht van San Juan:

 • Vreugdevuren van San Juan in Alicante
 • Foto's van de vreugdevuren van San Juan in Alicante
 • Magische plekken om de zomerzonnewende te vieren


Video: 300 Days alone.. - The Movie (Juni- 2021).