Informatie

Morgado Restaurant (Valencia)

Morgado Restaurant (Valencia)

Restaurant Morgado heeft een centrale ligging in de hoofdstad en is sinds 1997 aanwezig in de Valenciaanse gastronomische scene. Zijn manager, Juan Morgado, praat graag over zijn restaurant als een ‘food house’. Op deze kleine, serieuze, moderne en elegante plek heeft het de reputatie nergens te eten en waar het essentieel is om te reserveren.

Morgado biedt uitstekende traditionele klassieke gerechten in zijn restaurant. Zonder complexiteit toont het een perfecte beheersing van de keuze in de kwaliteit van de grondstof en in de virtuositeit om het beste te verkrijgen van wat al conventioneel is in de keuken.

De wortels van zijn keuken zijn Extremadura. Van hieruit komen gerechten zoals de heerlijke kikkererwten met Iberisch varkensvlees, de originele ingelegde patrijs, de warme Casar-cake, enz. Naast de Extremadura-keuken zijn aardappelen met foie of zwarte paella met fijne noedels met venusschelpen, gebakken kabeljauw met tomaat ... de klassiekers van Morgado die gewaardeerd worden door haar klanten en fans.

De service in de kamer wordt ijverig uitgevoerd door José Atienza en Pablo García, bijgestaan ​​door Juan Morgado zelf, die graag van tijd tot tijd in de kamer uitgaat. Antonio Martín is nogal in de keuken.

De goed gevulde wijnkaart met 140 referenties.

Google Maps adres en telefoonnummer: Reina Doña Germana, 4. (46005 Valencia). Tel: 963733508.
Chef: Juan Morgado

Menu / aanbevolen gerechten: Artisjokken met ham. Tonijntartaar. Gestoofde ossenstaart. Lamszwezerik met champignons en knoflook. varkensschenkel met kool. Mandarijn sorbet.

Andere interessante gegevens: Het is gesloten op zondag, de eerste helft van januari, Pasen en van 20 augustus tot 20 september.
Restaurantbeoordeling in de gastronomiegidsen
Michelin-gids Gastronomische gids Campsa Gids
- sterren7- zo


Video: Oceanogràfic Valencia. The Largest Aquarium u0026 Marine Park in Europe. 4K (Juni- 2021).