Informatie

De vijf meest waardeloze en pijnlijke tv-shows

De vijf meest waardeloze en pijnlijke tv-shows

Afbeelding van globedia.com

Vervolgens verwijzen we naar de vijf meest domme en pijnlijke programma's op de Spaanse televisie die naar onze mening zelfs verboden zouden moeten worden.
Ze overtreffen het concept van tele-garbage:

1. OverlevendenVerdriet in zijn puurste staat. Zoals je weet, bestaat het uit het vrijlaten van een handvol "beroemdheden" op een eiland zonder; het wordt verondersteld; middelen of voedsel. De selectie van de "beroemdheden" is pijnlijk; alleen degenen die wanhopig op zoek zijn naar gratis publiciteit en om roem te verwerven, accepteren in plaats van prioriteit te geven aan de waarden van inspanning en opoffering; goedkope en domme roddels hebben de overhand. Kunstmatige conflicten worden gegenereerd om het programma ziekelijke en andere zeer afgezaagde trucs te geven.

2. Vrouwen en mannen en vice versa
Deze show presenteert de meest valse en oppervlakkige liefde. Zoals je weet, bestaat het erin een "tronista" (man of vrouw) als protagonist van deze oppervlakkige liefde te plaatsen. Ze brengen meisjes of jongens mee om te proberen deze "tronista" te "veroveren" en zelfs data vast te leggen om het meeste uit deze nepliefde te halen. Het is armoedig en pijnlijk omdat ze, uiteraard verre van op zoek naar liefde, beroemd willen worden en de honderd euro per dag willen innen die ze elke deelnemer betalen om daar te zijn. Het is een circus, de deelnemers houden zichzelf belachelijk en het publiek zet hun opmerkingen op een rij.

3. Red mij, red mij luxe

Afbeelding van lavozlibre.comRoddels in zijn meest louche en puurste staat. Beroemd van de roze pers, debatteren ze over het privéleven van “beroemdheden”. Het ergste van dit alles is dat het een van de meest bekeken programma's in Spanje is en al 5 jaar wordt uitgezonden - een bewijs van het succes. Het is een duidelijk gebrek aan respect voor de privacy en waardigheid van mensen, het lijkt een scène van hyena's die hun prooi verslinden, betreurenswaardig en van het laagste niveau.

4. Een prins voor Laura
Het tweede seizoen van "A prince for Corina", bestaat uit het zoeken naar een man voor een vrouw. Na verschillende castings met het programma en met de hoofdrolspeler zelf (Corina of Laura) te hebben doorgebracht, brengt het programma verschillende groepen mannen samen - nerds, knap, interessant. Dit is, zoals u het zeker met me eens zult zijn, echt pijnlijk, want waarom zouden ze bepaalde mannen bij bepaalde groepen bestempelen? Velen beweren dat het onjuist is, omdat in het eerste seizoen - Een prins voor Corina - de winnaar al lang geleden bekend was en twee vermeende deelnemers acteurs bleken te zijn (waarover niemand had gezegd).

5. Kijk wie er springt
Misschien wel het minst pijnlijke programma van deze "Top 5", aangezien er rekening mee moet worden gehouden dat de deelnemers de sprongen die ze uiteindelijk maken, oefenen en ernaar streven. Maar naar onze mening is het meest pijnlijke aan deze wedstrijd de jury - bestaande uit twee vrouwen die wel verstand hebben van springen, en twee mannen die zeker nog nooit van een trampoline zijn gesprongen. Natuurlijk zijn Boris en Carbacho er alleen om "grappige" opmerkingen te maken en een extra te geven van het favoriete woord op TeleBasura - Morbo. En zonder een reeks karakters te missen voor alle smaken.

Er zijn er meer, maar deze vijf tv-programma's zijn goede vertegenwoordigers van trash TV, louche, ongelukkige, pijnlijke, niet-representatieve programma's en duizend andere soortgelijke kwalificaties.


Video: Top 20 Best Movie Plot Twists of the 21st Century So Far (Juni- 2021).