Tips

Volg deze 9 tips om de perfecte koffer in te pakken

Volg deze 9 tips om de perfecte koffer in te pakken

Wanneer we reizen, en vooral wanneer we alleen met handbagage reizen, benadrukken velen van ons het idee om thuis iets essentieels achter te laten dat we misschien nodig hebben, of gewoon met het idee iets onnodigs mee te nemen ...

Om te voorkomen dat deze dingen gebeuren, moeten we ons afvragen: welke dingen zijn het meest essentieel, welke kunnen we meenemen, wat kunnen we op de bestemming krijgen? ...

Om het inpakken een beetje gemakkelijker te maken, volgen hier 10 trucs of richtlijnen die je moet volgen om correct in te pakken:

1. - De gouden regel

Minder kleding dragen (het essentiële) en meer geld dan gepland (ze kopen uiteindelijk altijd dingen en bijna altijd is er geldgebrek).

2.- Reis met handbagage (indien mogelijk)

We zijn allemaal wel eens onze tassen kwijtgeraakt tijdens het reizen en het is geen prettige ervaring (zeker niet als het gebeurt in een koud land). Ook is het niet prettig om het grootste deel van je geld voor de reis te moeten uitgeven aan kleding die je niet hebt, want de koffer is zoekgeraakt. Dus als we met handbagage kunnen reizen, des te beter.

3.- Als het nodig is om de koffer in te checken, laat deze dan met de sticker "Fragil / Fragile"

De "Fragile" sticker wordt gebruikt zodat onze koffer een meer zorgvuldige behandeling krijgt en als een van de eersten het vliegtuig verlaat. Een gekleurde tape of gekleurde sticker helpt ons om het gemakkelijker te onderscheiden (hetzelfde in geval van verlies).

4.- Mix sets

3 t-shirts en 3 broeken maken 9 kledingsets !!

5.- Boeken en laptop nemen kostbare ruimte in beslag

Voordat we onze koffer vullen met boeken, de laptop ... is het beter om onze elektronische "Reader" (of "Kindle") te vullen met alle reisgidsen en interessante boeken die we kunnen, en de iPhone of smartphone voor al het andere te gebruiken.

6.- Jassen en sweatshirts nemen te veel ruimte in beslag

De jas kan tijdens het reizen worden gedragen om geen ruimte in te nemen in de koffer. Tenzij je bestemming een koud land als Rusland is, kunnen we altijd zonder jassen en als het wat koud is, meerdere lagen dragen.

7.- Draag geen spijkerbroek

Jeans nemen vuil op, nemen geurtjes op en hebben dagen nodig om te luchten. Daarom is het altijd beter om katoenen broeken en ander textiel te gebruiken in plaats van jeans.

8.- Als het waardevol is en overdag niet in je rugzak past, kun je het beter thuis laten

Reizen met kostbaarheden is niet de beste optie, maar soms is het onvermijdelijk. Dit is de reden waarom wanneer we reizen met camera's, computers of andere waardevolle spullen, we er speciaal op moeten letten dat ze niet van ons worden gestolen.

Ik draag mijn waardevolle spullen altijd in mijn rugzak en als ik in een gebied met veel mensen ben, zet ik ze op de voorkant in plaats van op de achterkant om ze beter te bewaken.

9.- Wat je vergeet kun je altijd thuis kopen

In elk land dat ik heb bezocht, werden sokken, zeep, shampoo en T-shirts verkocht. Dat wil zeggen, als we het zonder kledingstuk doen, of het vergeten, kunnen we het altijd op de plaats van bestemming kopen.

Gerelateerd lezen:


Video: FacebookLIVE - Art Journal pagina met JMA Ricepapers - 3 april (Mei 2021).