Informatie

Betekenis van de naam Severo

Betekenis van de naam Severo

Erge, ernstige, mannelijke naam van Latijnse oorsprong "Severus", de betekenis is"Degene die ernstig of ernstig is"of"Iemand die zich sober of onbuigzaam gedraagt".

Geschiedenis en de heilige

Saint Severus, bisschop van Barcelona en martelaar. Er zijn geen betrouwbare gegevens over zijn leven, maar de traditie vertelt dat hij leefde in de vierde eeuw in de tijd van vervolging van christenen door Diocletianus. Geboren in Barcelona, ​​ontving hij een christelijke opleiding, wijdde zijn leven aan apostolische activiteiten, verdedigde de goddelijkheid van Jezus volgens het Eerste Concilie van Nice, tegen het Arianisme. Hij werd gearresteerd in een plaats in de buurt van Barcelona, ​​Castrum Octavianumy martelaar, ontmoet de dood met een spijker in zijn hoofd.

Zijn heilige wordt op 6 november gevierd.

Andere Saints Severo: De martelaar van San Severo wordt gevierd op 11 januari, 8 november, 2 december en 30 december; San Severo, bisschop, op 1 februari, 29 april en 15 oktober, San Severo, priester: 15 februari; Saint Severus, priester, op 8 augustus, 1 oktober en 22 oktober.

Variant van Severo

Ernstig zijn afleidingen Severiaans of Severiaans.

Erge, ernstige in andere talen:

  • Catalaans: Scheiding.
  • Frans: Erge, ernstige.
  • Italiaans: Erge, ernstige.

Beroemde, beroemde historische figuren met de naam Severo

  • Severo Ochoa, werd geboren in Asturië in 1905; Nobelprijs voor Fysiologie en Geneeskunde in 1959.


Video: Carach Angren The Sighting is a Portent of Doom OFFICIAL VIDEO 2011 (Juni- 2021).