Informatie

Hoe je de perfecte romantische reis maakt

Hoe je de perfecte romantische reis maakt

11 tips om uw romantische reis te laten slagen

Handige tips om van die romantische reis een onvergetelijke ervaring te maken.

1. Aanleg

Voordat u de reis organiseert aanleg aan beide kanten is essentieelZoek het perfecte moment om het voor te bereiden, het is belangrijk dat jullie er allebei zin in hebben, ook al maak je het als verrassing klaar.

Zonder een goed voorbestemde partner is er geen romantische reis, zelfs niet in de meest speciale romantische omgevingen op de hele planeet. Dus allereerst moet je de neiging hebben om een ​​goede reis te maken, plezier te hebben, plezier te hebben, problemen en slechte vibes te vergeten, afstand te laten tussenin, en de reis te beginnen met de maximale aanleg om positief te zijn, om te genieten van nieuwe sensaties en toon uw beste gevoel voor humor, zelfs als het onverwachte ervoor zorgt dat er iets misgaat.

2. Elk moment is speciaal

Je moet van elk moment van de reis iets speciaals maken. Met twee mensen die van elkaar houden en van elkaar houden, is dat vrij eenvoudig. Soms is het voldoende om op het balkon van een hotelkamer te stappen en onder het genot van champagne naar de sterren te staren.

Een simpele wandeling hand in hand door romantische steegjes, romantische setting, koffie drinken op een romantisch plein, een muntje in een fontein gooien en een wens doen, rijden in een paardenkoets en toeren door een deel van de stad, een boottocht, een zonsondergang, etc. enzovoort. Iets dat helpt bij veel bijzondere momenten zijn verrassingen.

3. De waarde van verrassingen: de reis van tevoren voorbereiden

Het is geweldig als een stel een paar verrassingen in petto heeft: een geschenk bij aankomst in het hotel, naar een show (opera, ballet, concert ...), een verrassing in een restaurant, enz. Dit kan worden bereikt door je van tevoren op de reis voor te bereiden, de plaatsen en dingen te kennen die op die plaatsen bijzonder zijn. Het is alsof je naar Nederland gaat en een indrukwekkend boeket tulpen in het hotel hebt met een heel romantisch tintje. Of ga naar de Caraïben en baad in een buitenjacuzzi bij zonsopgang en geniet van een passievruchtencocktail.

4. Maak van de liefde een geweldige bondgenoot

Het is een van de ingrediënten van de reis. Heb geen haast, dood jezelf niet om dingen te zien, raak niet zo uitgeput dat je uitgeput raakt.

De reis moet in dienst staan ​​van de liefde en niet andersom. Het is goed dat veel dingen om liefde draaien. Dus je moet het niet erg vinden om laat op te staan, lekker te ontbijten, 'tijd te verspillen' aan een middagje samen. Maak de reis ontspannen en waarin u altijd de hoofdrolspelers bent, zelfs ondergedompeld in de beste wonderen van de wereld.

5. Romantische mensen, romantische details

De romantische reis is perfect als de mensen die het doen romantisch zijn. Overstromingen van romantische dingen reis. Een romantische partner maakt een reis naar elke plaats de meest romantische uitstapjes. Een onromantisch stel zal Venetië, Parijs, etc. maken. devalueren ... Dus om een ​​romantische reis te maken, is het het beste dat mensen proberen romantisch te zijn ...

6. De keuze van de plaats

Als de reis het initiatief is van een van de leden van het koppel, is ons advies om rekening te houden met de smaak van je partner. Neem geen risico: neem hem niet mee naar Marrakech als hij niet van Marokko houdt, of ga niet naar Noorwegen om fjorden te zien als hij niet van de kou houdt. Als u koste wat het kost gezond wilt zijn, maak dan van de gelegenheid gebruik om een ​​plek te kiezen waar u zich zowel op uw gemak voelt als waar u van kunt genieten. Bestemmingen? Ze kunnen oneindig zijn, het hangt sterk af van uw smaak en budget.

7. Het moment van de reis

De keuze van het moment is erg belangrijk. Ten eerste omdat match iets speciaals (jubileum, intensiteit van uw relatie, behoefte om samen en alleen te zijn, enz.) of met een excuus waardoor u het op een meer comfortabele manier kunt vieren, zonder dat de kosten of andere problemen een buitensporig probleem vormen.

De tijd van het jaar is ook belangrijk; het is interessant vermijd seizoenen of tijden dat er te veel mensen zijn, tot het punt dat wachtrijen, vertragingen en ongemakken uw reis aaneengesloten verstoren. Lente en herfst zijn op veel plaatsen twee zeer romantische seizoenen ... Dus het is belangrijk om te kiezen "wanneer". Maar vooral doe het op een moment dat je heel ontspannen kunt zijn (buiten het werk, beroep, gezin, persoonlijke problemen ...).

8. Diners en romantische nachten

Het verzorgen van diners en nachten zal de romantiek van uw reis vergroten. Kies mooie plekken, deel nieuwe smaken, ga naar shows, wandel door mooie plekken ... Bespreek nieuwe dingen, etc.

9. Charmante romantische hotels

Voor een romantische reis heb je niet per se luxe hotels nodig. Een tent op een meer, de oever van de rivier, etc. het is misschien meer dan genoeg. Maar er moet aan worden herinnerd dat er charmante hotels zijn die de romantische sfeer zullen helpen vergroten.

10. Herinneringen aan de reis (foto's, video's, aankopen ...)

Een reis heeft een bepaalde duur. Maar de herinneringen aan een romantische reis kunnen een leven lang meegaan. Maak foto's, video's, doe aankopen, souvenirs, enz. Het is ideaal. Vooral voor romantische stellen. Probeer dat moment te vereeuwigen in het restaurant, op het plein, in het hotel ... Romantische mensen beleven hun beste momenten als ze zich romantische taferelen herinneren.

11. Laat je niet hangen door overdreven romantisch te zijn

Handel normaal, spontaan en natuurlijk. Het is tijdens een reis beter om een ​​paar spontane "top 10" romantische uren te hebben dan een "geplande" en geforceerde pretentie dat elke minuut van de reis "romantisch" is. Handel natuurlijk en laat alles vanzelf komen als het volwassen is.


Video: 26 GENIALE HACKS OM UW GELD TE BESPAREN (Mei 2021).