Informatie

Gezondheid

Gezondheid

Over de blogauteur

De auteur van de blog "Leven met de ziekte van Alzheimer”Is Andrés P. De gespecialiseerde pagina's staan ​​onder toezicht en leiding van de psycholoog Andrea Méndez Mollá.

10 dingen over mij

In Euroresidentes is mij verteld dat ik 10 dingen over mezelf moet zeggen. Ik praat niet graag over mezelf, maar na overleg met mijn vrienden en familie wil ik deze tien dingen naar voren halen:

  1. Ik woon bij mijn grootmoeder, met wie ik om vele redenen altijd een hechte band heb gehad. Van hun kruimels, macaroni of hun voortdurende uitbrander. Hij lijdt aan seniele dementie - de ziekte van Alzheimer.
  2. studie Criminologie op de universiteit. Ik hou van beveiligingskwesties en criminologisch onderzoek in het algemeen.
  3. Zeer fan van gastronomie. Misschien te veel 🙂 Ik hou van koken. Ik ben dol op improviseren en het koken van restjes. Het meeste van wat ik weet te maken, heb ik door mijn vader geleerd, ook zijn kaasfondue.
  4. Ik heb zoiets van "het laatste dat altijd overblijft is familie."
  5. Van de Barça en amateur-doelman, dat wil zeggen, ik ben geen Casillas maar het lukt me wel.
  6. Ik hou van lezen, hoewel het moeilijk voor mij is om te beginnen: "Hij die veel loopt en veel leest, ziet veel en weet veel" (Cervantes).
  7. Ik hou van dieren, geluk, mijn hond en nog een van de familie en twee landschildpadden.
  8. Ik hou van alle soorten films, maar allemaal onder The Godfather and Gladiator.
  9. Ik heb een oude auto van meer dan twaalf jaar oud waar ik van hou. Ik verzorg hem om te zien of hij het nog wat langer kan volhouden, al valt op dat hij weinig meer heeft, hij is magisch, met meer dan 300.000 km en hij "teleporteert" mij bijna.
  10. Ik ben geïnteresseerd in computers en technologie in het algemeen: drones, apparaten, arduino's, sensoren ...

* Ik denk dat goede vrienden, de echte, een geschenk zijn, als ik eenmaal geïdentificeerd ben, zorg ik zoveel mogelijk voor ze!


Video: 14. Gezondheid - Taalklas (Mei 2021).