Algemeen

Hoe u snel door de luchthaven reist

Hoe u snel door de luchthaven reist

Soms maakt de tijd die u door de luchthaven besteedt, vliegen een pijnlijke ervaring. Door deze tips te volgen kunnen we veel sneller door de luchthaven gaan:

Voordat u factureert

 • Reserveer een paar uit elkaar geplaatste verbindingen: Anders zouden we de volgende vlucht kunnen missen vanwege een vertraging in de eerste vlucht. In het geval van kleine luchthavens of binnenlandse vluchten kan 60 minuten voldoende zijn.
 • Online inchecken: U kunt over het algemeen tot 24 uur voor uw vlucht online inchecken; Het is handig om dit zo snel mogelijk te doen om de beste stoelen te kunnen kiezen. Als we niet gemakkelijk toegang hebben tot een printer om de instapkaart af te drukken, kunnen we deze later op de luchthaven ophalen. En soms is een ontvangen barcode op onze smartphone voldoende.
 • Kies je stoel goed: Door online in te checken, kunnen we doorgaans stoelen kiezen of wijzigen. We kunnen SeatGuru open houden in een ander browsertabblad om te zien welke de beste en slechtste stoelen zijn. Hoe dichter we bij de voorkant van het vliegtuig zitten, hoe eerder we op onze bestemming op het vliegveld zijn.
 • Alleen handbagage meenemen: We zullen de bagage moeten dragen, maar we zullen de wachtrij bewaren om de koffer in te checken en de wachttijd om deze op de luchthaven van bestemming op te halen.
 • In ingecheckte tassen: verpak vloeistoffen. Als we eindelijk een koffer moeten controleren, kunnen we het beste alle vloeistoffen en toiletartikelen in de ingecheckte bagage doen. Het niet meenemen van vloeistoffen in de handbagage vergroot de kans om sneller door de veiligheidscontrole te komen.
 • In handbagage: verpak vloeistoffen en houd ze bij de hand. Het is altijd het beste om containers met vloeistoffen in een zak te doen voor het geval ze morsen. Stop ze in de handbagage allemaal in een tas en laat deze boven op de koffer liggen (zodat ze bij de hand zijn tijdens de veiligheidscontrole).
 • Draag geschikt schoeisel: Schoeisel dat gemakkelijk te verwijderen is, maakt het gemakkelijker om door de veiligheidscontrole te gaan. Het zal ook comfortabeler zijn op lange vluchten.
 • Draag geen riem en houd uw zakken leeg: Hoe minder dingen we moeten opstijgen en weer aantrekken als we onze bezittingen op de beveiligde transportband laten liggen, hoe eerder we de controle passeren.
 • Breng een pen mee: Je weet nooit wanneer we een potlood nodig hebben. Bij internationale reizen hebben we er onder andere een nodig om de vertrek- / aankomstkaarten in te vullen; dus we hoeven niet te wachten tot een andere reiziger klaar is en ons de zijne achterlaat.

Aankomst op de luchthaven

 • Houd uw paspoort bij de hand: Draag uw paspoort en instapkaart bij voorkeur in een kleine tas om uw nek vanaf het moment van inchecken tot het passeren van de douane en immigratiecontrole op de luchthaven van bestemming, aangezien ze tijdens het proces een paar keer zullen worden gevraagd. .
 • Gebruik automatische factureringsmachines: Druk uw instapkaart af bij een van de zelfbedieningsautomaten om de wachtrij bij de incheckbalies te vermijden. Dit is vooral handig als we alleen met handbagage reizen.
 • Wachtrijopties voor facturering: Als we bagage moeten inchecken, kunnen we de instapkaart afdrukken bij een van de zelfbedieningsautomaten en naar de bagageafgiftelijst gaan, die meestal korter is en sneller gaat.
 • Ga direct naar de beveiligingscontrole: Geen treuzelen tussen inchecken en veiligheidscontrole. Als er problemen of vertragingen zijn, is het beter om ruim op tijd te gaan om te voorkomen dat u de vlucht mist.

Bij veiligheidscontroles

 • Ga achter zakelijke passagiers staan: Zakenreizigers reizen vaak vaak en weten niet alleen hoe ze de snelle wachtrijen moeten kiezen, maar ook hoe ze er snel doorheen kunnen.
 • Kies rijen met slechts één agent: Als er twee agenten op de röntgenmonitor staan, is er meestal één aan het leren, wat betekent dat de staart langzamer zal bewegen.
 • Alles klaar: Verpak alle elektronische apparaten (laptops, elektronische lezers, enz.), Zodat ze kunnen worden verwijderd en in de veiligheidsbakken kunnen worden geplaatst. Doe hetzelfde met vloeistoffen (zoals eerder uitgelegd). Je moet ook sjaals, jassen, riemen, de inhoud van je zakken en vaak je schoenen uittrekken (Tip: stop alles in je zakken in je jas om het aantal dingen dat je moet beheren te verminderen).

Bij het landen

Als we de bovenstaande tips hebben toegepast, zullen we (bijna) de eersten zijn die het vliegtuig uitstappen met het paspoort in de hand en de gedekte formulieren om snel de douane en immigratiecontroles in te klaren. En als we alleen met handbagage reizen, hoeven we geen tijd te verspillen met wachten op de koffer.

Aanvullende tips

 • Weet waar we heen gaan: Het is aan te raden om een ​​gereserveerde accommodatie te hebben en een idee hoe je daar kunt komen. Als we van plan zijn om naar de stad te gaan om accommodatie te vinden, is het beter om online te zoeken op de luchthaven om erachter te komen wat de beste manier is om te komen waar we heen gaan. Als we vast komen te zitten in de wachtrijen voor informatie of ticketreserveringen, vertraagt ​​ons vertrek vanaf de luchthaven.
 • Vervoer van tevoren boeken: Gaan we een auto huren, ga dan naar de verhuurbalie met het reserveringsbevestigingsnummer dat we eerder online hebben gemaakt. Bus- en treinkaartjes zijn vaak ook online te boeken; en soms kunnen de zelfbedieningsautomaten op de luchthaven worden gebruikt om snel kaartjes te kopen.

Bron: http://www.wisebread.com/how-to-get-through-the-airport-faster?ref=classicwb


Video: Jochem Myjer - De Paus Adéhadé (Mei 2021).