Algemeen

Gratis versie van Ning voor leerkrachten

Gratis versie van Ning voor leerkrachten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ning zal gratis blijven voor onderwijzers

Enkele weken nadat non-profitorganisaties verontwaardiging hadden veroorzaakt door aan te kondigen dat het zijn populaire gratis dienst zou beëindigen, zei Ning, een bedrijf dat gebruikers in staat stelt hun eigen sociale netwerken op te bouwen, een intentieverklaring te hebben ondertekend met een grote uitgever van onderwijs om uw dienst gratis te houden voor docenten. Het bedrijf maakte geen verdere informatie over de deal bekend, die het openbaarde toen het verwees naar zijn plannen om abonnementskosten aan al zijn gebruikers in rekening te brengen.

Ning beweert meer dan 46 miljoen gebruikers te hebben, verspreid over meer dan 300.000 sociale netwerken over verschillende onderwerpen, variërend van muziek tot politiek tot religie. De gratis service is populair geworden bij non-profitorganisaties en tienduizenden organisaties hebben er hun netwerk op gemaakt. Tot dusverre is het opzetten van het netwerk gratis, maar extra functies zijn tegen betaling beschikbaar.

Op 15 april kondigde het bedrijf aan dat het de service zou veranderen in een exclusief abonnementmodel. In de uren en dagen na de aankondiging van Ning waren de forums van het bedrijf gevuld met berichten en werd Ning overspoeld met honderden e-mails van professoren en non-profitorganisaties. Er werd ook een online petitie ingediend, ondertekend door meer dan 1.100 mensen, waarin het bedrijf werd verzocht af te zien van kosten van educatieve groepen en non-profitorganisaties.

Ning beweert in die richting te gaan met het initiatief om de dienst gratis te houden voor docenten en hun studenten. Het bedrijf merkte ook op dat zijn premium-abonnementen minder zullen kosten dan nu. Er worden drie serviceniveaus aangeboden, met een prijs van $ 2,95 per maand (of $ 20 per jaar) tot $ 49,95 per maand. Met de nieuwe service zal Ning geen inkomsten meer genereren met advertenties op zijn netwerken.

Bron: New York TimesVideo: Leerkrachten zijn het zat: Ik ben hier al om zeven uur en ga vaak pas om vijf uur weer weg (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Shakakazahn

  Ondubbelzinnig, een snel antwoord :)

 2. Edingu

  Super Duper

 3. Moshicage

  ACCORDEON

 4. Molabar

  De tijdige reactie

 5. Kip

  Dit komt omdat te vaak :)

 6. Jerrel

  En waarop zullen we stoppen?Schrijf een bericht