Algemeen

Geweldige verticale start van de Boeing 787-9 Dreamliner

Geweldige verticale start van de Boeing 787-9 Dreamliner

In het volgende bericht laten we je een griezelige video waarin het nieuwe Boeing-model een praktisch verticale start in recordtijd.

Het nieuwe model van het commerciële vliegtuig Boeing 787, bijgenaamd Dreamliner, van het Amerikaanse luchtvaartbedrijf Boeing, kan in seconden een verticale start van bijna 90 graden realiseren. Deze grote veelzijdigheid is te zien in de onderstaande video, evenals de grote manoeuvreerbaarheid tijdens de vlucht waartoe geen enkel ander passagiersvliegtuig tegenwoordig in staat is.

We hebben allerlei huiveringwekkende starts en landingen gezien, maar ook manoeuvres in de lucht, maar nog nooit zoiets vanuit een commercieel vliegtuig. Zoals je in de video kunt zien, de manoeuvre is zo indrukwekkend dat het de wetten van de fysica lijkt te trotseren. Het is ook interessant om dat op te merken gebruikt een minimaal deel van de landingsbaan om op te stijgen.

De Dreamliner kan tot 335 passagiers vervoeren met een bereik van 12.870 kilometer. Het zal langer zijn dan zijn voorganger, met 58 meter lang, en het zal in staat zijn om meer vracht en passagiers te vervoeren. Hij heeft twee motoren waarmee hij 1.000 km / u kan halen. Het kostte $ 250.000.000 en is te zien op de Paris Air Show 2020, gehouden in Parijs tot 21 juni.

Hieronder laten we je de video zien waarin de piloten erin slaagden het vliegtuig tijdens het opstijgen praktisch rechtop te zetten, maar Geen paniek, dit zal voorlopig niet gebeuren op een commerciële vlucht.

AANDACHT! Video niet geschikt voor mensen die aan aerofobie lijden, omdat dit geen traditionele start is:

Ben je net als ik met je mond open gelaten? Vertel ons in de comments wat je van de video vindt.


Video: Boeing 787-9 Dreamliner RC airplane build video PART 2 (Mei 2021).