Algemeen

De wereldwijde markt voor zinkoxide nanopoeders

De wereldwijde markt voor zinkoxide nanopoeders

Nieuw rapport over de wereldmarkt voor nano-zinkoxidepoeder

Research and Markets heeft een nieuw rapport met de titel "The Global Market for Zinc Oxide Nanopowders 2012" aan zijn database toegevoegd.

Zinkoxide-nanopoeders hebben potentieel voor gebruik in een breed scala van industrieën, vanwege hun filtering van ultraviolet licht, katalytische, anticorrosie, schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen. Momenteel worden ze voornamelijk gebruikt in zonnebrandcrème als een additief dat bestand is tegen ultraviolet licht.

Andere toepassingen voor deze nano-zinkoxidepoeders zijn onder meer elektrofotografie, fotografisch afdrukken, varistoren, condensatoren, beschermende coatings, antimicrobiële stoffen en geleidende dunne films die worden gebruikt in LCD-schermen, zonnecellen en blauwe laserdiodes. .

Volgens het rapport bedroeg de minimale wereldwijde tonnage die in 2011 werd geproduceerd 33.400 ton, wat ongeveer 2% van de wereldwijde productie van 1,4 miljoen ton vertegenwoordigt. Umicore en Nanophase vervaardigden elk meer dan 500 ton per jaar alleen voor de cosmeticamarkt. De geschatte gemiddelde prijs per ton voor nano-zinkoxidepoeder is $ 1.500. Het rapport biedt gedetailleerde kwantitatieve informatie en voorspellingsgegevens voor de markt voor nano-zinkoxidepoeders. Het analyseert ook huidige en toekomstige trends in de markten voor eindgebruikerstoepassingen op basis van de inzichten en perspectieven van topmanagers.

Bron: http://www.azonano.com/news.aspx?newsID=24790Video: Graf Lantz Mask Review- Best For Not Fogging Glasses! (Mei 2021).