Informatie

Aap 2020

Aap 2020

2018 Year of the Dog Earth Yang for Monkey

Het jaar van de Earth Dog Yang begint op 16 februari 2020 en eindigt op 4 februari 2020.De hond en de aap zullen samen moeite moeten doen, elkaar moeten tolereren, begrijpen en het jaar positief moeten maken. Als de aap de moeite neemt om te stoppen en te analyseren wat de hond hem echt kan brengen, komt alles goed. Anders lopen de dingen niet zoals hij wil.

Persoonlijk je zult jezelf moeten beheersen en stoppen met spelen, anders wordt je leven ingewikkeld en ontstaan ​​er problemen die je plannen vertragen. Je moet diplomatieker zijn en voor je acties zorgen, anders word je vijanden. Gebruik uw gezond verstand en accepteer uw fouten op tijd.

  • Uw nummer geluk: 10.
  • Tjij steen geluk: Steen van de Zon, het zal je seksuele leven verlengen, het brengt licht en energie. Smaragd.
  • Jouw kleur: wit en paars
  • uw Geur: soort, hout, witte bloemen, poederachtig, bloemig
  • Jouw bloem: Zonnebloem
  • Jouw energie: Yang
  • Jouw element: Metaal
  • Belangrijke delen van het lichaam: spierstelsel, heupen.

Liefde

Liefde wordt het hoogtepunt van het jaar. U zult een herbevestiging van uw gevoelens en uw relatie ervaren. Het is een jaar van stabiliteit en harmonie. Als u alleenstaand bent, beëindigt u het jaar getrouwd of als stel. Je zult je fouten uit het verleden moeten accepteren en je verontschuldigen. In 2020 heb je een speciale perceptie, waardoor je je fouten kunt realiseren en kunt oplossen. Bescheiden zijn. Het zal je bevoordelen.

Je zou weer contact kunnen maken met een liefde uit het verleden en naar haar teruggaan. Als je het zeker weet.

Job

Op het werk doe je het heel goed. Als je het in gedachten hebt, vraag dan om promotie en loonsverhoging, dit is jouw jaar. Het zal voor je werken. Als u van plan bent een nieuw project te ontwikkelen, zult u succesvol zijn. Je bent meestal onafhankelijk en je werkt beter alleen, maar dit jaar is anders en alles wat je samen doet, zal beter voor je werken. Het zou handig zijn om uw bedrijf uit te breiden of een andere activiteit te ondernemen dan degene die u al heeft. Wees voorzichtig, want als u in een bedrijf werkt, kunt u in twijfel worden getrokken vanwege uw impulsiviteit, uw verlangen om op de voorgrond te treden en uw grof taalgebruik. Als je een partner hebt, maak je het dit jaar uit met hem. Je gaat alles anders zien en je gaat liever iets anders doen.

Geld

Ondanks professioneel succes, in economisch zou je er een beetje onstabiel uit kunnen zien. U kunt worden gedwongen om contracten of banen te accepteren die u eerder had afgewezen, om uzelf geen inkomen te ontnemen. Het is niet aan te raden om onder geen enkele omstandigheid uw geld te riskeren, anders zou u het verliezen. Als u een contract gaat tekenen en u bent er niet duidelijk over, aarzel dan niet om een ​​adviseur te raadplegen. Tijdens het 2e semester heb je een belangrijke instroom van geld.

Familie

In gezinsaangelegenheden moet u oplettend zijn, omdat er zich enkele goede kansen kunnen voordoen, die u beïnvloeden door een gebrek aan behendigheid en snelheid bij het reageren of uitvoeren.

Sociaal leven en vrienden

Het sociale leven wordt belangrijk zoals gewoonlijk voor jou. Je zult beseffen dat je je vrienden nodig hebt en dat je door hen je emotionele balans vindt.

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: Amit Shah in Aap ki Adalat: We are confident of winning more than 74 seats in UP. #ChunavManch (Juni- 2021).