Informatie

Chinese horoscoop: Fire Monkey 2020

Chinese horoscoop: Fire Monkey 2020

2018 Year of the Earth Dog Yang voor Fire Monkey

Het jaar van de Earth Dog Yang begint op 16 februari 2020 en eindigt op 4 februari 2020.De hond en de aap zullen samen moeite moeten doen, elkaar moeten tolereren, begrijpen en het jaar positief moeten maken. Als de aap de moeite neemt om te stoppen en te analyseren wat de hond hem echt kan brengen, komt alles goed. Anders lopen de dingen niet zoals hij wil.

Persoonlijke evolutie

Persoonlijk Je zult wel moeten analyseer je leven en kijk wat je doelen werkelijk zijn en kijk waarom je ze nog niet hebt bereikt. Plan een strategie en ga voor ze zonder te verspreiden. Dit zal uw concrete en effectieve jaarlijkse persoonlijke evolutie zijn. Wat is niet klein!

Liefde

Liefde zal het belangrijkste zijn, als je een relatie hebt, zul je jezelf ervan overtuigen dat je bij de juiste persoon bent en dat je meer dan ooit van haar zult houden; als je vrijgezel bent je zult je betere helft vinden.

Job

Op het werk doe je het goed, maar dit is het moment om nieuwe doelen te plannen. Wordt gepresenteerd veranderingen en kansen, maar spring niet zonder erover na te denken en analyseer alle details. Vraag bij twijfel om advies om geen fouten te maken.

Geld

Ondanks het goede salaris dat je hebt, zal het toch moeten beheers uw uitgaven heel goed, omdat je zoveel sociaal leven en zoveel reizen zult doen, zal dat geld uit je handen glippen. Alles zal onvoorzien zijn en ook, uw kinderen als u ze heeft, zullen ook verschijnen met onvoorziene uitgaven. Bespaar dus op overtollige uitgaven.

Familie

Je wijdt het hele jaar in update familierelaties. Je zult reizen om al die geliefden ver weg te bezoeken en ze allemaal in te halen.

Sociaal leven en vrienden

Het sociale leven zal zoals altijd actief zijn. Je wilt plezier hebben, reizen, uitgaan en met ze lachen. Maar wees voorzichtig met je tong, omdat je te veel gaat praten en je de gevoeligheid van sommigen van hen zou kunnen schaden. Uw vriendschap kan slecht aflopen.

Gezondheid

Houd uw kwaliteit van leven aan een lage tafel, als u gezond en evenwichtig wilt zijn. U zult zich beter in uw vel voelen. En vergeet niet te doen dagelijks sporten, om je fit, knap te houden en vooral om al je zenuwen te elimineren. Anders ga je te veel onzin zeggen en doen.

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: The Chinese zodiac, explained. ShaoLan (Juni- 2021).