Informatie

Peruaanse grappen

Peruaanse grappen

Wijze sonchistes, product van de gevoeligheid en integratie van volkeren. Een diepe humor, met culturele wortels ...

Ze reisden met de trein, een mooie vrouw, een oude lelijke, een Chileense en een Peruaanse.
De trein reed door een tunnel en plots klonk midden in de duisternis een geweldige klap, aan het einde van de tunnel had de Chileen een gezwollen en rode wang.
"Het meisje denkt, er is een domme idioot, ze wilde zeker haar hand erin steken, per ongeluk stopte ze hem in de oude vrouw en ze stempelde hem"
"De oude vrouw denkt, domme Chileen, hij wilde misbruik maken van het meisje, ze ging niet weg en hij sloeg haar
"" De Chileen denkt, Peruaanse klootzak legde zijn hand op het meisje, ze dacht dat ik het was, en gaf me een klap "
"De Peruaan denkt: 'Hoe laat gaan we door een andere tunnel, om nog een babbel te maken over die Chileense klootzak'". LANG LIVE PERU !!! Neuken !!!


Wetenschappers in Duitsland groeven 25 meter onder het oppervlak en vonden kleine brokjes koper. Na lang bestuderen van deze stukjes kwamen de Duitsers tot de conclusie dat hun Germaanse voorouders 2000 jaar geleden een telefoonnetwerk hadden.
De Russen waren niet in het minst verrast. Zijn wetenschappers groeven dieper. 100 meter onder de grond vonden ze stukjes glas die, volgens hun analyse, deel uitmaakten van het nationale glasvezelsysteem dat de oude Russen 3000 jaar geleden hadden.
Peruaanse wetenschappers gingen aan de slag in de wetenschap dat hun bevindingen geen toonbeeld zouden hebben. Ze groeven 125 meter onder de grond en vonden niets, ze bleven 30 meter verder graven en nog steeds niets, daarna bereikten ze 250 meter, in totaal helemaal niets. Daarom kwamen ze tot de conclusie dat de oude inboorlingen meer dan 5000 jaar geleden gebruik maakten van draadloze satelliettelefonie .. !!!


In een gevangenis zegt een Peruaanse gevangene verontwaardigd tegen zijn celgenoot:
Het is een beetje belachelijk wat ze me aandoen.
Waarom, omdat ze me hier hebben neergezet voor het stelen van brood, en nu brengen ze het me elke dag gratis ...


Video: Jules Deelder vertelt een paar grappen (Juni- 2021).