Informatie

Voetbal grappen

Voetbal grappen

Hoe zal er zijn voetbalgrappen, Real Madrid, Barça, Boca, Maradona, Ronaldhino, Etó of Luis Aragonés. Het begon allemaal met dat van Alcoyano die met 0-5 verloor en om uitstel vroeg.

Hoe ziet de trofeeënkamer van Real Madrid eruit als de Rastro? - Alles is oud, gebruikt of gestolen.


Untío komt de bar binnen en ze kijken naar een voetbalwedstrijd: -Hoe gaat het? -We verliezen 1 tegen 0. - Scheidsrechter, cabrooon!


Alle spelers van een voetbalteam hadden het nummer van zijn zwarte trui min één, op de vraag waarom de kleur van zijn shirtnummer rood is, antwoordde hij omdat mijn naam zondag is.


Wat is de grootste vaas ter wereld De bernabeu omdat hij meer dan 80.000 knoppen kan bevatten (Jacobo)


Dit was een prostituee, die op een dag een Argentijnse klant ontving.
Ze kleden zich uit en hij ziet met verbazing dat ze twee tatoeages op haar dijen heeft. Als ze haar verbaasde gezicht ziet, zegt ze: "Ik ben een grote fan van FCBarcelona en ik heb hun beste spelers getatoeëerd. Als je raadt wie ze zijn, nee Ik reken je voor de dienst. " De Argentijn kijkt naar de tatoeages en zegt: "Ché, boluda, deze aan de rechterkant is Diego, Pelusa, chéviste is Maradona.
Maar van de andere weet ik niet wie hij is. '' Dus ik reken je de helft aan, 'zei ze. Na een paar dagen was ze bij een Nederlandse cliënt en hij herhaalde hetzelfde verhaal. , maar een ander weet niet wie hij is. "" Ik reken je de helft aan, "zei ze weer. Eindelijk was ze bij een Barça-klant, hij herhaalde hetzelfde verhaal, hij keek naar de tatoeages en zei:" Deze aan de rechterkant is Maradona, de aan de linkerkant is Cruijff ... en deze in het midden, vanwege zijn krullende haar en
hangende lippen IS RONALDINHO !!!! (Victor)


De spelers van Real Madrid en de spelers van Barcelona gaan in het vliegtuig. Plots zegt de piloot dat ze een overbelastingsprobleem hebben en maakt de vloer van het vliegtuig los (de spelers van beide teams hangen aan het plafond). Daarna blijft het een overbelastingsprobleem hebben. De echte Madrid-spelers komen met een idee en ze beginnen te zingen: "força barça" en de dwaze spelers van barcelona vallen ten val. (Ernest)


Een kind gaat naar de winkel in Barcelona en de verkoper vertelt hem dat je het shirt, de doelman, de speler of de scheidsrechter wilt. "" "" "" "(Jacobo)


Video: COMPILATIE: Het allerbeste van René van der Gijp! - VOETBAL INSIDE (Mei 2021).