Informatie

San Roque Club Old Course (1)

San Roque Club Old Course (1)

San Roque Club, het voormalige huis van de familie Domecq, bevindt zich in een benijdenswaardige omgeving, omringd door prachtige heuvels vol rollen. Het centrum van de club is het prachtige Domecq herenhuis dat karakter uitstraalt. De club bevindt zich op 340 hectare Andalusisch land waar kurkeiken het landschap domineren.

San Roque opende voor het eerst zijn deuren in 1991 en werd al snel de golfclub van Sotogrande. Ontworpen door Dave Thomas, staat de Old Course, samen met Valderrama en Real Club de Sotogrande, bekend als de Gouden Driehoek van Golf. In 1997, tijdens de Ryder Cup, gehouden in ons aangrenzende veld van Valderrama, verwelkomde San Roque zowel de Europese als de Amerikaanse teams en hun families. Tegenwoordig zijn er nog steeds plaquettes met de namen van de spelers die de suite aangeven die ze bezetten. Het eerste grote evenement bij de club was de finale van de European Qualifying School in 1993, die tot 2003 exclusief op de Old Course werd gehouden. Veel spelers die zeer bekende namen in de club zijn geworden, ontvingen de tourkaart in San Roque zoals het geval is bij onder meer Padraig Harrington, Lee Westwood, Ian Poulter en Justin Rose. "Tot ziens in november in San Roque" was een typische uitdrukking van de spelers sinds de "Kwalificerende School" meer dan 13 jaar de finale in San Roque hield, met uitzondering van 3 jaar die in Catalonië werd gehouden.

In 2003 opende San Roque nog eens 18 holes en werd de New Course geboren, een baan ontworpen door Perry Dye en Seve Ballesteros. Het vormt een perfect contrast met het oude vanwege het extreme verschil in zijn ontwerpen, maar biedt dezelfde uitdagingen.

In 2005 hield de Old Course de Spanish Open, waarvan de winnaar uiteindelijk Peter Hanson was na een interessante tiebreak met zijn Zweedse partner Peter Gustafsson. Dit Open keerde in 2006 terug naar San Roque, dit keer werd het gespeeld op de New Course, dit keer als winnaar Niclas Fasth.

Het is eerlijk om te zeggen dat San Roque Club het hart vormt van veel Europese professionele spelers. De club blijft topspelers van over de hele wereld ontvangen die komen profiteren van de uitstekende omstandigheden op onze velden voor hun belangrijke toernooien. Voor amateurs bieden de twee banen enkele van de mooiste holes die ze ooit zullen spelen. Niet alleen professionals genieten van San Roque, maar duizenden fans kunnen er elk jaar van getuigen. De banen zijn zo ontworpen dat zowel spelers met een hoge als lage handicap van het spel kunnen genieten.

Basisinformatie over San Roque Club Old Course (1)

Adres en locatie:

Contact:

Tel.: 95661 30 30
Fax: 956 61 30 12
E-mailadres voor contact: [email protected]
Reserveringsmail: [email protected] http://www.sanroqueclub.com/http://www.sanroqueclub.com/en/san-roque-golf-sotogrande-online-tee-times

Hoe krijg je:

Routebeschrijving vanaf de luchthaven van Malaga
Wegbeschrijving vanaf de luchthaven van Jerez.

Dichtstbijzijnde luchthaven:

Dichtstbijzijnde hotels:

Diensten en faciliteiten:

Pitching green, putting green, restaurant, clubhuis, clubopslag, kleedkamers, lockers, elektrische golfwagens, trolleys en elektrische trolleys, golfacademie, zwembad, tennis, paddleywinkel, manege, 2 straten met tribunes, 1 lanceergebied en 3 oefenbunkers.

Veld soort: Privaat.

Aantal holes: 18, par72

Seizoen: Het hele jaar geopend

Voorwaarden:Oude cursus Maximale handicap heren -24, dames - 32


Video: MIZUNO ST 200G DRIVER THE BEST DRIVER YOU Will NOT BUY (Mei 2021).