Informatie

Hypotheken voor niet-ingezetenen in Spanje

Hypotheken voor niet-ingezetenen in Spanje

Sectie voor mensen die onroerend goed in Spanje willen kopen, verkopen of verhuren.

Steeds meer mensen die onroerend goed in Spanje kopen, overwegen een hypotheek af te sluiten bij een Spaanse bank om hun aankoop in dit land te financieren. Niet alleen expats of mensen die naar Spanje verhuizen, maar ook vastgoedinvesteerders, regelmatige bezoekers aan Spanje etc.

Het krijgen van een hypotheek bij een Spaanse bank heeft een aantal belangrijke voordelen - lage rentetarieven, gunstige afschrijvingsvoorwaarden, gemakkelijker voor belastingbetalers om de belastingen te regelen, geen dure bankcommissies veroorzaakt door internationale banktransacties enz. Spaanse banken hebben zich als een lucratieve groep gericht op de kopers van niet-ingezeten onroerend goed, en als gevolg daarvan is de afgelopen jaren een verbijsterende reeks leningen met een lage rente de markt binnengedrongen.

Euroresidentes heeft de afgelopen jaren het toenemende aantal producten en leningen gevolgd dat door Spaanse banken aan niet-ingezetenen in Spanje wordt aangeboden, en we hebben verschillende toonaangevende banken geadviseerd over de behoeften van niet-Spaanse vastgoedkopers, het soort diensten dat we van een bankin verwachten. voorwaarden van flexibel bankieren, taalondersteuning, lage rentetarieven, gepersonaliseerde klantenservice, efficiënt internetbankieren enz.

Elke week ontvangen we vragen van kopers van onroerend goed die advies en informatie willen over het afsluiten van een hypotheek bij een Spaanse bank. Op dezelfde manier dat we onze gebruikers helpen om contact op te nemen met betrouwbare onafhankelijke advocaten om hun belangen te behartigen tijdens de aankoop van onroerend goed om toekomstige complicaties of teleurstellingen te voorkomen, kunnen we u ook in contact brengen met vertegenwoordigers van drie grote Spaanse banken die betrouwbare diensten en hypotheken aanbieden aan kopers van onroerend goed die niet-ingezeten zijn. . We sturen regelmatig gebruikersenquêtes om de servicestandaarden en de producten die deze banken aanbieden aan door ons doorgestuurde klanten te volgen, omdat het onze toewijding is om onze gebruikers onbevooroordeeld en professioneel advies te bieden.

SANTANDER CENTRAL HISPANO: In 2006 heeft het SantanderCentral Hispano, misschien gedeeltelijk beïnvloed door de aankoop van de Britse bank Abbey, zijn begrip van de behoeften van niet-Spaanse (en met name Britse) kopers van onroerend goed in Spanje aanzienlijk verbeterd en zijn structuur en producten aangepast om aan hen te voldoen. .

De SantanderBank is de grootste bank van Spanje en legt de nadruk van het bedrijf op internationale expansie en kwaliteitsvolle nauwe klantenrelaties. Het heeft de afgelopen maanden tijd en middelen geïnvesteerd in het verbeteren van de ebanking-interface en het resulterende systeem voor online bankieren is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en extreem veilig. Britse klanten die een account hebben bij Abbey hebben ook het extra voordeel van goedkope internationale bankoverschrijvingen.

Om deze reden beveelt Euroresidentes deze bank nu aan als de beste optie die wordt aangeboden voor niet-Spaanse kopers van onroerend goed die op zoek zijn naar een hypotheek en andere bankdiensten bij een Spaanse bank. We zullen graag alle gebruikers die geïnteresseerd zijn in meer informatie over producten die beschikbaar zijn volgens hun specifieke behoeften, in contact brengen met de directeur van een Santander-bank. Stuur een e-mail naar [email protected] met details over uw specifieke hypotheekvereisten (aangevraagd bedrag, geschatte waarde en locatie van het onroerend goed dat u van plan bent te kopen en het geschatte jaarinkomen) en een bankvertegenwoordiger neemt contact met u op.


Video: Nail Talk Live: Tijd is Geld (Mei 2021).