Informatie

Portaalkosten voor kantoor- en thuisgebruik

Portaalkosten voor kantoor- en thuisgebruik

Ons portaal is opgedeeld in twee delen voor exclusief gebruik, een voor kantoren en een voor woningen; Het is hetzelfde nummer maar met verschillende vermeldingen. We willen het repareren, maar er ontstaan ​​twijfels op het moment dat de kosten worden betaald. Omdat het portaal in tweeën is verdeeld, Worden de kosten in tweeën gedeeld of wordt het volledige werk betaald volgens een coëfficiënt? Hartelijk dank.

ANTWOORD. Wat betreft de opstelling van het portaal dat is verdeeld in twee gebieden of delen; de ene voor het exclusieve gebruik van woningen en de andere voor panden, de vorm van onkostenvergoeding moet naar onze mening in overeenstemming zijn met de regels die in de horizontale splitsingsakte zelf zijn vastgelegd.

Als de reparatie van invloed is op beide portalen, moet de overeenkomstige overeenkomst vooraf worden gesloten tussen de eigenaren die door beide portalen worden getroffen (huizen-kantoren).

Als de nieuwe akte geen speciale criteria zou bevatten, zou de vorm van deelname zijn in overeenstemming met de deelnamevergoeding.

Gerelateerde onderwerpen: Laag ingedeeld naar gebruik: kantoren en huisvesting, toerekening van kosten. Werkt in portalen en laag van kantoren of bedrijven, diensten en huisvestingsverdeling van uitgaven van regelingen, werken ...

F. Brotons Baldó. Boerderijbeheerder

Zie ook Huisvesting-Gemeenschappen:

  • Liftinstallatie: lage eigenaarsbetaling
  • Extra termijnen
  • Nieuwe constructie


Video: Kantoorruimte te huur aan de Honthorststraat 20 in Amsterdam (Mei 2021).