Oefening

4 yogahoudingen om een ​​perfecte houding te bereiken

4 yogahoudingen om een ​​perfecte houding te bereiken

Deze 4 yogahoudingen zijn ideaal voor mensen die urenlang zitten

Lange uren achter een computer werken heeft de neiging onze rug naar voren te buigen en onze houding te verslechteren.

Dit kan veroorzaken echt vervelende spanningen in onze nek en rug resulterend in constante slijtage, zowel fysiek als energetisch.

Gelukkig voor ons is de handeling van een moment op kantoor nemen om de wervelkolom uit te rekken en uit te lijnen, kan een slechte houding helpen corrigeren, evenals het verbeteren van onze kennis en gevoeligheid van het inwendige van het lichaam.

Gebruik deze houdingen wanneer je voelt dat je houding begint te haperen, zodat je kunt werken (en leven) met minder spierspanning en meer vrijheid.

1.- Rug- en schouderrek

Strek je armen naar voren en grijp je vingers in elkaar van de handen voor de borst. Adem uit terwijl je je handpalmen naar boven draait en je armen boven je hoofd strekt.

Houd de pose 5 ademhalingen vast, laat uw vingers los en keer terug naar een comfortabele, ontspannen houding.

mindbodygreen

2.- Gebed met het aanzetten van een stoel

Ga rechtop zitten op het uiteinde van een stoel met uw voeten op taillebreedte uit elkaar.Terwijl je uitademt, draai je je lichaam naar rechts totdat je linkerelleboog op je rechterknie rust, en breng je beide handen samen op borsthoogte.

Houd de pose 5 ademhalingen vast. Adem dan in terwijl je terugkeert naar de beginpositie en herhaal het proces aan de andere kant.

mindbodygreen

3. - Ruggengraatrek in keeperstijl

Ga rechtop zitten op het uiteinde van een stoel met uw voeten op taillebreedte uit elkaar.

Open uw armen opzij met uw ellebogen 90 ° gebogen en uw vingers naar de lucht gericht. Terwijl je inademt, trek je je ribbenkast uit en til je hem op, en terwijl je uitademt, breng je je armen naar achteren.Voltooi 5 ademhalingen en laat los.

mindbodygreen

4. - Opwaartse plankhouding met stoel

Ga rechtop zitten op het uiteinde van een stoel met uw voeten op taillebreedte uit elkaar.

Reik met uw armen naar achteren en pak de rugleuning van de stoel met uw handen vast. Met je ellebogen gebogen en je hoofd altijd omhoog, strek je je borst omhoog en naar achteren terwijl je inademt.Houd de pose 5 ademhalingen vast en laat los.


Video: Yoga voor Beginners; Kakasana, je eerste Armbalans Complete, gratis yogales (Juni- 2021).