Informatie

Ontspannende muziek

<strong>Ontspannende muziek</strong>

Hier bieden we je de mogelijkheid om enkele ontspannende muziekstukken te downloaden om je te helpen jezelf te bevrijden van spanning en stress. Ontspannende muziek is een hulpmiddel om slapeloosheid te verlichten, het helpt bij ontspanningsoefeningen zoals yoga of bij ademhalingsoefeningen. En het helpt ook veel mensen om te werken of te studeren.

Romantische muziek, klassieke muziek, gregoriaanse muziek ... Het belangrijkste is dat je het soort muziek kiest dat je het meest ontspant. Zelfs als je een fan bent van hiphopmuziek, kabeljauw, technomuziek ..., probeer dan niet een stukje snelle muziek of liedjes uit de jaren tachtig of negentig te kiezen omdat je ze leuk vindt. Luister thuis al op een ander moment van de dag naar je favoriete muziek of 's avonds in de disco. Bij het gebruik van muziek als hulpmiddel om ontspanning of slaap te vergemakkelijken, gaat het om het luisteren naar rustgevende dromen, zachte, mooie en repetitieve melodieën die je kalmeren.

Hier bieden we u enkele directe links naar ontspannende muziek die is verzameld bij de Geluidsbank van het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen (betrouwbare bron van de vele sites voor het downloaden van gratis muziek en films en soms enigszins dubieus).

Je hoeft maar op een van de gifs te klikken om naar de muziek te luisteren.

Deze lijst is geschrapt door het ministerie

Muzikale stukjes ontspannende muziek.

BachSuite 3 in D
BachOne
Mozart Sonate in G
NewAge Ballad
HaydinSonata # 908
Debussy Arabisch 1
Beethoven Bont Elise

Andere ontspannende geluiden

Water uit een molen
Lasolas op een strand

Voor gebruikers die liever een cd kopen met completere muziekstukken en van veel betere kwaliteit dan de stukken die via internet kunnen worden gedownload, bieden we een lijst met ontspannende klassieke muziek, samengesteld door een klassieke muziekexpert die samenwerkt met Euroresidents uit Bath, Engeland. Er zijn ook compilaties met rustgevende muziek - vraag uw platenwinkelmedewerkers om advies bij het kiezen van een plaat die u het beste helpt te ontspannen.

Componist
Titel van het stuk
AlbinoniumGezegde
KapperGezegde
RachmaninovP.C.No. 2 - tweede beweging
Faure'Ballade'
ElgarEnigmaVariations - Nimrod
RodrigoAranjuez's concert
DebussyLicht van de maan
SibeliusTriest valse
GriegPeerGynt -Solveig's Song (sopraan); Cradle Song (piano)
DvorakSymphony No.9 - 2e deel
DeliusBriggFair; De wandeling naar de Paradise Garden
ButterworthTheBanks of the Green Willow
RafelMamere l'oye suite

Zie onze blog Klassieke muziek


Video: 6 Hour Powerful Tibetan Bowl Music: Chakra Healing, Meditation Music, Relaxation Music, 2076 (Mei 2021).