Algemeen

Nieuwe goedkope Ryanair-vluchten naar Dublin en Shannon

Nieuwe goedkope Ryanair-vluchten naar Dublin en Shannon

Volgens een artikel dat deze maand op cheapflights.co.uk is gepubliceerd, heeft Ryanair een reeks nieuwe vluchten vanuit Ierland aangekondigd die in het voorjaar zullen beginnen.

In maart begint de luchtvaartmaatschappij te vliegen tussen Shannon en Alicante, en tussen Dublin en Palma, Santander en Zadar (Kroatië).

De nieuwe diensten zullen het aantal routes van Ryanair van Dublin naar 83 en van Shannon naar 31 brengen, waardoor zijn positie als de grootste luchtvaartmaatschappij van Ierland wordt verstevigd.

Over twee weken start ook een nieuwe route die Shannon met Dublin verbindt, waardoor passagiers het drukke verkeer op de N7 en M50 kunnen vermijden.

Om deze lancering te vieren, stelt de luchtvaartmaatschappij 10.000 gratis tickets van Shannon naar Dublin beschikbaar voor haar klanten (de gelukkigen hoeven alleen de kosten te betalen). Deze tickets zijn geldig voor reizen in november, december en januari.

Tegelijkertijd heeft Ryanair, om de aanstaande lancering van zijn basis in Belfast te vieren, 100.000 tickets aangeboden vanaf Belfast City Airport voor 5 pond (inclusief belastingen). Deze tickets zijn voor reizen van Belfast City naar de East Midlands, Londen, Glasgow en Liverpool in november, december en januari.


Video: Zo boek je de goedkoopste vliegtickets - Z TODAY (Mei 2021).