Informatie

Hond 2020

Hond 2020

2018 Year of the Dog Earth Yang-voorspelling voor Dog

Het jaar van de Earth Dog Yang begint op 16 februari 2020 en eindigt op 4 februari 2020.Dit belooft een fantastisch jaar te worden! Honden kunnen grote schade aanrichten als ze niet nerveus worden. Dit wordt dus een jaar waarin het enerzijds gemakkelijk zal zijn, omdat de dingen in hun eigen tempo en volgens hun manier van zijn zullen gebeuren; of ze kunnen het zelf gecompliceerd maken.

  • Uw nummer geluk: 6
  • Tjij steen geluk: Diamond
  • Jouw kleur: Marineblauw. oranje en rood
  • uw Geur: exotisch en houtachtig. muskusachtig, witte bloemen, poederachtig, bloemig.
  • Jouw bloem: Gele narcis
  • Jouw energie: Yin
  • Jouw element: Land
  • Belangrijke delen van het lichaam: zenuwstelsel, enkels

Persoonlijk, de gunstigste periode van zijn leven begint. Het wordt een jaar vol mogelijkheden, kansen en heel veel geluk. Als je het jaar en je doelen goed plant, zul je ze zeker heel gemakkelijk bereiken. Alles wordt dit jaar heel gemakkelijk. Maak van de gelegenheid gebruik om zoveel mogelijk vooruitgang te boeken en zo professioneel mogelijk vooruit te komen.

Liefde

Als je alleen bent, zul je er niet meer zijn. Er zal iemand in je leven verschijnen, op wie je verliefd wordt en een nieuwe relatie zal beginnenHet zal iemand zijn die aanhankelijk is, die je genegenheid, liefde en stabiliteit zal bieden. Als u getrouwd bent of een relatie heeft, zult u er geen probleem mee hebben om uw stabiele en romantische relatie voort te zetten.

Job

Arbeid zal heel goed voor je zijn. Sommigen van jullie zijn vorig jaar al van baan veranderd, maar toch zullen sommigen van jullie liever op zoek gaan naar een andere baan. Het wordt een jaar waarin u het gemak zult voelen om van koers te veranderen door het aantal aanbiedingen dat binnenkomt zonder iets te doen. Als u besluit om te veranderen, sluit dan niet uit dat u moet trainen en recyclen voor die nieuwe kans, waardoor u professioneel vooruit kunt gaan. Als u doelen stelt, weet u zeker dat u ze bereikt. Als u een van degenen bent die besluit te blijven waar u nu bent en geen gebruik maakt van de kansen van dit jaar, hoeft u niet fout te gaan, maar krijgt u niet zoveel voordelen als wanneer u verandert.

Geld

Bijgevolg met de verkregen verbetering op de werkplek, je gaat meer geld verdienen dit jaar. Daarnaast ontvang je extra vergoedingen waarmee je thuis werkzaamheden en verbeteringen kunt doen, meer activiteiten kunt doen, reizen, schulden kunt betalen of een pensioenregeling kunt maken als je die niet hebt. Dit jaar leer je om een ​​betere manager te zijn met je vermogen.

Familie

Familie is alles voor jou. Ze geven je genegenheid, emotionele stabiliteit en alle steun die je nodig hebt. U zult zich er zoals altijd zeer bewust van zijn en u zult veel activiteiten samen ondernemen. In 2020 je gaat als gezin meerdere uitstapjes maken, om andere familieleden te bezoeken die u in andere steden en andere landen heeft. Het zal een waar genoegen zijn om het samen te kunnen doen.

Deel als je het leuk vond


Gerelateerd lezenVideo: Vincent Die Laste Hond vs Dacosta vs Jive King 2020 (Mei 2021).