Algemeen

Goedkoop vliegen deze zomer: 7 Google Flights-trucs die bijna niemand kent

Goedkoop vliegen deze zomer: 7 Google Flights-trucs die bijna niemand kent

In de volgende post We onthullen de trucs die bijna niemand kent om meer uit Google Flights te halen en nog meer geld te besparen.

U bent waarschijnlijk al bekend met Google Flights. De vluchtzoekmachine die alles doet wat u denkt te moeten doen, zoals vluchten zoeken op basis van ideale vertrek- en aankomstdagen en aantal tussenstops. Het gebruikt tenslotte dezelfde technologie als zoekmachines zoals KAYAK of Orbitz.

Deze website bevat ook een geheel reeks functies die niet zo gemakkelijk voor te stellen zijn, waarschijnlijk omdat ze ongelooflijk verbazingwekkend zijn. In sommige gevallen is deze online tool kan concurreren met elke menselijke reisagent en hem verslaan. Je gelooft me niet? Bekijk de volgende zeven trucs en je zult zien.

1. Weet u niet waar u heen moet? Zoek naar een algemeen land of regio en er verschijnt een kaart met specifieke vluchtprijzen.

Typ gewoon Google 'vluchten naar Europa' in en klik op de vluchttabel onder de zoekmachine. Er verschijnt een kaart van het hele continent met prijzen. U kunt zien hoeveel het zou kosten om naar Londen te reizen in plaats van naar Parijs. Door de rode punten op de kaart te testen, kunt u de beste prijs voor elke bestemming achterhalen. Hetzelfde, u kunt de opties filteren op type luchtvaartmaatschappij, vluchtduur en wat u bereid bent te betalen.

2. Of je kunt ook de optie "Ik ga geluk hebben" voor Google gebruiken om je droomreis te plannen.

Wat "I'm going to be lucky" doet voor elke zoekopdracht, doet het ook voor vluchten. Klik op de kaart die wordt weergegeven op Google Flights, kies uw vertreklocatie en klik op "Ik ga geluk" om Google een bestemming te laten kiezen op basis van uw zoekgeschiedenis en wat op dat moment populair is.. Je ziet ook een bar afbeelding dat toont de "fluctuatie" van de prijs van dezelfde vlucht in de tijd. Hoe lager de balk, hoe goedkoper de vlucht. Op deze manier laat het u weten wanneer vluchten goedkoper zullen zijn.

3. Google zal u ook vertellen wat de beste prijs-kwaliteitverhouding is.

De optie 'Beste vluchten' vertelt u welke vluchten de beste prijs en vluchttijd combineren, zodat u niet hoeft te beslissen of een tussenstop een goed idee is of dat het de moeite waard is om wat meer geld aan een vlucht uit te geven zonder weegschaal. Google onderstreept ook zijn eerste selectie in groen. Het is alsof een reisagent je vertelt: "Als ik jou was, zou ik dit doen."

4. Het toont u ook de laagste prijs voor elke dag op de kalender.

Je kunt de prijzen van je reis elke dag van de maand zien, met de goedkoopste dagen groen gemarkeerd. Een staafdiagram onderaan laat u weten hoe de prijzen in de loop van de tijd kunnen dalen of stijgen.

5. U kunt ook automatisch wijzigingen zien die u geld besparen.

Als u op zoek bent naar een vlucht met een nog goedkopere optie, geeft een blauw bord boven elke vluchtkeuze aan hoeveel geld u kunt besparen als u bereid bent om voor, na of vanaf een andere luchthaven te vliegen. Nadat u dit heeft gelezen, kunt u de kosten afwegen en beslissen. Bovendien zou deze blauwe poster sindsdien "adviesposter" kunnen heten informeert ons niet alleen over wijzigingen die ons geld zullen besparen, maar informeert ons ook over belangrijke informatie zoals: "Er kunnen extra bagagekosten van toepassing zijn." Een ongelooflijke optie die ons meer dan één verrassing zal besparen.

6. Zodra u een vlucht heeft gevonden die u bevalt, laat u Google de prijs volgen.

Als u een vlucht vindt die u bevalt, klikt u op de optie "Dit reisplan opslaan" en laat de Google Now-app de prijs volgen. U kunt de applicatie op uw mobiel gebruiken om te zien hoe prijzen veranderen en Google stuurt u een e-mail als deze dramatisch afnemen. Belangrijk! Dit kan gedaan worden zonder de reserveringsstap bij de luchtvaartmaatschappij te bereiken. Daarom is het zelfs nog beter. Want wie heeft er niet van een vlucht gehouden, is niet helemaal overtuigd van de prijs, dus hij boekt hem niet, maar als hij een paar dagen later terugkomt om hem te kopen, is hij veel duurder?

7. Onderstreep de goedkoopste in groen.

Elke keer dat u ziet dat een vlucht een groene prijs heeft, betekent dit dat deze de goedkoopste is binnen de door u ingevoerde datum. Maar dit betekent niet dat het de beste is. De beste vluchten verschijnen als eerste in de lijst. En we beschouwen ze als beter omdat ze de beste combinatie zijn van prijs, duur, aantal tussenstops, beleefdheid en bagagekosten.

Gerelateerd lezen:

  • Tips om goedkope vluchten te krijgen

Kent u nog meer tips? Deel het met ons in de comments!


Video: 6 REIS TIPS - ORGANISATIE. Lifestyle Spot (Mei 2021).