Informatie

Feng Shui-kantoor

<strong>Feng Shui-kantoor</strong>

Feng Shui kan ook op de werkvloer worden toegepast. Goede Feng Shui is voorstander van concentratie, creativiteit, roem en geld. De oriëntatie en de positie van het bureau zijn vooral belangrijk.

De kantoren op de begane grond vragen meer inspanning om de projecten en doelstellingen te realiseren. Anderzijds stimuleren kantoren op hogere verdiepingen de stroom van geld, bedrijvigheid en dynamiek.

Kenmerken van Feng Shui op kantoor:

Het thuiskantoor is niet gunstig, externe energieën komen binnen die de harmonie in huis kunnen verstoren. Elk ding moet zijn eigen energie hebben. Thuis werken kan worden gedaan zonder een speciale ruimte te hebben. Je moet een plek in huis vinden die je creativiteit stimuleert.

Je kunt het ontwikkelen in de eetkamer, op de grote tafel. Het is handig om het op een tafel te bestellen die naar onze behoefte kan worden verplaatst, dus als het tijd is voor de lunch, is de tafel leeg.

Een andere optie is de slaapkamer, maar je moet geen bureau installeren, maar een alternatieve tafel gebruiken die dient als ondersteuning bij het schrijven of ordenen.

De keuken kan ook een ander alternatief zijn, deze moet uit de buurt van het fornuis worden geplaatst en dicht bij natuurlijk licht.

De balie:

Op de werkplek is het bureau het fundamentele stuk, het moet de dominante plaats in de omgeving innemen. Het verdient de voorkeur dat u naar de deur kijkt en kunt zien wie er komt en gaat.

De manager of baas moet op kantoor zijn dat het verst van de deur verwijderd is, om afleiding te vermijden en gefocust te blijven om belangrijke beslissingen te nemen. Deze situatie geeft hem ook controle over alles wat er gebeurt en hij verwerft een gezagspositie.

Je bureau moet uit de buurt van de toegangsdeur zijn, de meest geschikte plek is schuin voor de deur van je kantoor, omdat het succes en veel geluk aanmoedigt. Bij belangrijke vergaderingen moet u met uw gezicht naar de deur zitten met een muur achter u, zodat u situaties kunt domineren.

De verlichting moet in evenwicht zijn, niet te krachtig en niet te zwak, reflecties moeten worden vermeden. Natuurlijk licht dat van opzij komt, is het meest geschikt.

De planken of boekenkasten zijn nodig om kantoorartikelen op te bergen, je moet rekening houden met de randen en randen die rechte hoeken vormen en ervoor zorgen dat de Chi te snel vloeit. Het kan worden opgelost door deuren op de planken te plaatsen.

De bureaus moeten vrij zijn van rommelige papieren en al die dingen die ons kunnen afleiden. Reinheid als orde houdt de geest actief en gefocust.

Een kantoor in harmonie en evenwicht komt het professionele leven ten goede en helpt bij de prestaties van het bedrijf.


Video: Creative Awakening Feng Shui with Dana Claudat (Juni- 2021).